Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred pár týždňami sme tu mali situáciu, kedy si na oddychovú lavičku musela sadnúť Mei z multiplayerového titulu Overwatch 2 (alebo 1.5, ak chcete). Konkrétne šlo o bug, vďaka ktorému sa hráči dostali takpovediac mimo mapu a mohli zabíjať hráčov bez toho, aby sami boli v nejakom ohrození. Aký je ale problém s Tracer?

Damage sa v Overwatch 2 odvíja (okrem iného) aj od vašej vzdialenosti od súpera. V praxi to znamená čím ste bližšie, tým viacej sú vaše útoky efektívnejšie. To však neplatrí pri Tracer. Stačí totiž byť v blízkosti dvadsiatich metrov a damage sa pri tejto postave automaticky dostáva na maximálnu úroveň. Mohlo by sa zdať, že ide o zámer, avšak sami autori potvrdili, že sa jedná o bug (v hre je prítomný už niekoľko patchov).

Napriek tomu ale autori prehlásili, že Tracer, po vzore Mei, ban rozhodne nedostane. Podľa vývojárskeho tímu je balans Tracer v poriadu, hoci bug plánujú v budúcnosti (pravdepodobne s najbližším patchom) odstrániť, respektíve opraviť.

Postava teda nefunguje správne a jej damage neodpovedá pôvodnému zámeru, Tracer napriek tomu zostáva hrateľným charakterom. Je otázne prečo autori používajú na postavy rozličný meter, no odpoveď na túto otázku nájdeme iba ťažko. Tak snáď sa tvorcom podarí tento neduh čo možno najskôr odstrániť.

Komentuj!