Register

A password will be e-mailed to you.

Ešte v roku 2020 vstúpil tretí diel série Baldur’s Gate do Early Access podoby a odvtedy sa neustále čaká na oznámenie dátumu vydania. To by sa malo zmeniť už v najbližšom mesiaci, keďže vývojári na svojom Dev Blogu prezradili, že sa už čoskoro môžeme na novom streame tešiť na novinky. Tie zahŕňajú nielen nový patch s číslovkou 9, ale dokonca aj oznámenie dátumu vydania.

V súčasnosti je v Baldur’s Gate 3 stále dostupný iba prvý akt, ktorý bol patchom 9 teraz obohatený o nové príšery, soundtrack a mnoho ďalších vecí. A hoci ide iba prvý akt z troch, je dostatočne veľký na to, aby zatienil mnohé plnohodnotné RPG. Aktuálne však vývojári z Larian Studios teasujú ďalší segment streamovania, Panel From Hell. Už bolo odhalené, že druhý a tretí akt sa aktívne testujú a na ďalšom podujatí by malo byť odhalených oveľa viac informácií.

Posledná aktualizácia hry Baldur’s Gate 3 bola vydaná ešte pred piatimi mesiacmi, takže je tento patch očakávaný. Na samotný stream, ktorý sa uskutoční niekedy na budúci mesiac na oficiálnom kanáli štúdia, si budeme musieť počkať. V priebehu tohto streamu sa podľa sľubov vývojárov konečne dozvieme, kedy tento titul vyjde v budúcom roku. Prezentované bolo otvorenie nového štúdia na snímanie pohybu v Spojenom kráľovstve, konkrétne v Guildforde, ktoré doplní ich pracoviská v Gente, Kuala Lumpure, Quebecu a Dubline.

RPG Baldur’s Gate 3 je dostupné v rámci Early Access v službách Steam a GOG za 59,99 €.

Komentuj!