Register

A password will be e-mailed to you.

Okolo Wo Long: Fallen Dynasty je v poslednej dobe rušno. Hra, ktorej oznámenie prebehlo iba pred dvoma mesiacmi sa pravidelne hlási o slovo, naposledy minulý týždeň na gamescome, kde nám bol ukázaný gameplay trailer, keďže predstavenie si vystačilo s CGI ukážkou. Team Ninja majú na čom stavať, keďže ich NiOh či Ninja Gaiden ponúkol vývojárom dobré skúsenosti s akčnými hrami. A práve po vzore NiOh bude fungovať aj Wo Long: Fallen Dynasty, teda aspoň v určitom smere.

Pre španielsky portál Vandal poskytol rozhovor producent Masaaki Yamagiwa (k Team Ninja sa pridal v roku 2021 po rozpustení SIE Japan Studio, pracoval na hrách Tokyo Jungle a Bloodborne), ktorý prezradil, že nepôjde o open world titul, nakoľko sa do jednotlivých levelom bude hráč vypravovať jednotlivo. Na mape sveta si vyberie úroveň, do ktorej sa následne pozrie, tak ako tomu bolo aj v NiOh. Napriek tomu, že tým pádom pôjde o lineárnu hru sa však netreba obávať o dĺžku kampane, keďže tá má na prvý priechod zabrať hráčom zhruba 40 hodín, čo naozaj nie je málo. Očakáva sa, že úrovne tento raz predsa len budú komplexnejšie a obsiahlejšie než v prípade NiOh, nakoľko do Wo Long pribudne aj skákanie, čo umožní lepšie možnosti v rámci vertikálnosti úrovní.

Viac o hre zatiaľ nevieme, no v dohľadnej budúcnosti by sa mala objaviť hrateľná trial verzia, ktorá o hre čo-to prezradí. Zatiaľ platí, že Wo Long: Fallen Dynasty vyjde v úvode roku 2023 pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S, pričom odo dňa vydania by mala byť zaradená do katalógu hier Game Passu.

Zdroj: Push Square

Komentuj!