Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology uviedla na trh Creative Stage Air V2, svoj najnovší soundbar pod monitor, ktorý je navrhnutý tak, aby svojim minimalistickým tvarom poskytol používateľom plnohodnotný zvukový zážitok, a ktorý je aj univerzálny z hľadiska možností pripojenia.

Creative Stage Air V2 vyplní váš zvukový priestor bez toho, aby zahltil vašu pracovnú plochu.

Stage Air V2 je oproti svojmu obľúbenému predchodcovi (Stage Air) prepracovaný zvnútra aj zvonka. Má nový vzhľad a zároveň si zachováva štíhly a kompaktný profil. Vďaka novým dvojitým plnorozsahovým meničom a nadrozmernému pasívnemu chladiču poskytuje plnšie znejúci zvuk s výrazne lepšími basmi, aj keď nie je súčasťou dodávky subwoofer.

Tento soundbar má komplexný profil pripojenia pre kompatibilné zariadenia (medzi ktoré patrí PC, Mac, PS5, Nintendo Switch, mobilné zariadenia) – používatelia môžu pohodlne pripojiť jediný kábel USB pre zvuk a napájanie alebo sa vrátiť k spoľahlivému 3,5 mm portu pre analógové pripojenie. Môžete ho použiť aj ako bezdrôtový reproduktor, ktorý je vybavený najnovšou technológiou Bluetooth 5.3 so šiestimi hodinami prehrávania na jedno nabitie – čo používateľov nabáda, aby si ho brali so sebou na domáce dobrodružstvá.

Stage Air V2 vás poteší, či už ako kompaktné a priestorovo úsporné príslušenstvo na pracovný stôl, alebo na kuchynskej linke, kde spestrí prípravu na párty. Používatelia nepochybne získajú viac než každodennú dávku dobrých zvukových vibrácií v cenovo výhodnom balení.

Ceny a dostupnosť

Creative Stage Air V2 stojí 59,99 EUR a je k dispozícii v online obchode Creative.

Ďalšie informácie o Creative Stage Air V2 nájdete na adrese creative.com/StageAirV2.

Komentuj!