Register

A password will be e-mailed to you.

Už niekoľko mesiacov nás leaker billbil-kun informuje o nadchádzajúcich PlayStation Plus hrách v predstihu. Vždy presne trafí kompletnú trojicu hier, takže je asi zbytočné pochybovať o tom, či augustová nádielka hier bude zodpovedať úniku. Stať sa to však, samozrejme, môže.

Ak však leaker opäť prináša pravdivé informácie, predplatitelia PlayStation Plus (už od Essential variantu) dostanú naozaj skvelú trojicu titulov. Ponuke bude dominovať vynikajúci Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, a teda moderná prerábka legendárnych titulov z čias prvej PlayStation. K dispozícii bude ako PS5, tak aj PS4 verzia, keďže titul dodatočne obdržal i upgrade na aktuálnu generáciu.

K skateboardistom sa pripojí mafia, keďže druhý titul bude výborná Yakuza: Like a Dragon, ktorá odštartovala novú éru tejto dlhoročnej série. Kazuma Kiryu je minulosťou, v zatiaľ najnovšom príspevku do značky Yakuza sa predstavil Ichiban Kasuga, ktorý po 18 ročnom pobyte za mrežami ide zistiť, prečo ho jeho šéf a spoločníci zradili. Zmenou prešiel aj súbojový systém, keďže ten je po novom ťahový, no napriek týmto zmenám ide o skvelo hodnotený titul, ktorý stojí za pozornosť. I v tomto prípade bude dostupná verzia pre PS5 a aj PS4, takže si hru bude môcť užiť väčší počet hráčov.

Augustovú trojicu hier uzatvorí atmosférická skákačka Little Nightmares, ktorá sa kvalitatívne medzi zvyškom ponuky nestratí. Nakoľko existuje iba PS4 verzia, majitelia novšej PS5 si titul zahrajú skrz spätnú kompatibilitu, no nebudú si môcť užiť výhody novšieho hardwaru. Napriek tomu, ak ste doteraz nedali hre šancu, si tento počin od Tarsier Studios zahrajte, vďaka jeho krátkej hernej dobe nezačne nudiť a upúta hráčovu pozornosť počas celého priechodu.

Komentuj!