Register

A password will be e-mailed to you.

Čakanie na moment, kedy vývojári ze štúdia Santa Monica oficiálne oznámia dátum vydania God of War Ragnarok, je u konca. Stalo se tak prostredníctvom krátkeho CGI traileru, nazvaného príznačne  ako „Father and Son“.

Okrem samotného konkrétneho dátumu, boli predstavené aj všetky predajné edície. Štandardná verzia neponúka žiadne bonusy, ale Sony informovala o možnosti upgradu na lepšiu verziu, ktorý bude samozrejme platený. Pokiaľ si God of War Ragnarok zakúpite pre PlayStation 4, upgrade na PlayStation 5 verziu vás bude stáť 10 dolárov.

Keď si God of War Ragnarok predobjednáte, dostanete sa k takzvanej Launch edícii, obsahujúcej bonusovú zbroj pre obe hlavné postavy, teda konkrétne pre Krata aj Atrea. Drahšia Digital Deluxe edícia ponúka navyše aj mini artbook a ďalšie kozmetické predmety. K dispozícii bude samozrejme taktiež zberateľská edícia, obsahujúca okrem samotnej hry taktiež steelbook, kocky, sošky a repliku kladiva boha Thóra, známeho pod názvom Mjölnir. Najvyššou a zároveň najdrahšou edíciou bude takzvaná Jötnar edícia, prinášajúca vinylovú platňu so soundtrackom, prsteň, mapu a ďalšie drobné predmety. Predobjednávky pre všetky edície začnú byť dostupné od 15. júla o 10:00 nášho času. Ako tieto edície vyzerajú, môžete zhliadnuť na tomto videu:

A nakoniec tá najpodstatnejšia informácia. God of War Ragnarok vyjde 9. novembra 2022 exkluzívne na platformách PlayStation 4 a PlayStation 5 a čo sa týka lokalizácií, bude obsahovať aj české titulky.

Komentuj!