Register

A password will be e-mailed to you.

Záver týždňa si pre seba ukradol Nacon, ktorý usporiadal svoju prezentáciu a zahrnul nás solídnou porciou nových ukážok a oznámení. Dozvedeli sme sa však aj nešťastnú správu a to, že fanúšikovia sa už nevedia dočkať návratu do severskej mytológie.

  • Všetko naznačuje tomu, že ďalšou exkluzivitou PlayStation Studios, ktorá sa pozrie na PC bude Returnal. V databáze Steamu pri titule s označením Oregon boli objavené frázy ako “Atropos”, Tower of Sisyphus, In Helios a Returning”, čo jasne dáva najavo, o aký titul ide. Otázkou zostáva, kedy Sony port oficiálne oznámi. Tento rok však podľa všetkého už hru čakať nemusíme.

  • Rockstar zastavuje práce na veľkých updatoch pre Red Dead Online, nakoľko je aktuálne prioritou vývoj Grand Theft Auto VI, a tak potrebuje na naplnenie nemalých očakávaní maximum vývojárov.

  • Vynikajúca skákačka Psychonauts 2 od Double Fine Studios sa konečné dočká vydania na fyzických nosičoch. Stane sa tak v priebehu septembra, pričom okrem štandardnej edície bude k dispozícii aj zberateľská edícia, artbook či soundtrack na vinyle.
  • Počas prezentácie Nacon Connect bola odhalená nová hra z univerza značky Terminator, ktorá vzniká v Nacon Studio Milan. Zatiaľ sme z titulu nič nevideli, dostali sme iba CGI ukážku s T-800, no ako spoločnosť potvrdila, hra je v počiatku vývoja, takže si na ňu ešte počkáme. Potvrdené však bolo, že pôjde o open-world počin zasadený do neďalekej budúcnosti.

  • Lego Group a Nintendo odhalili ďalšiu skladačku z Lego Super Mario série, ktorá ponesie názov The Mighty Bowser. Ako naznačuje názov, pôjde o postavičku ikonického Bowsera, ktorá bude pozostávať z 2807 dielikov. Doposiaľ tak pôjde o najväčšiu Lego skladačku zo sveta Maria. K dispozícii bude od 1. októbra za odporúčanú cenu 269.99€.
  • Kazuki Takahashi, tvroca značky Yu-Gi-Oh zomrel vo veku 60. Jeho telo našli vo výstroji na šnorchlovanie 300 metrov od pobrežia Nago v prefektúre Okinawa. Hasiči sa po príchode na miesto snažili o resuscitáciu, avšak bez úspechu.

  • Nového teaseru sa počas Nacon Connect dočkal aj očakávaný titul Test Drive Unlimited: Solar Crown. Bohužiaľ, fanúšikovia museli zostať v šoku, keďže zo samotnej hry nevideli nič a asi by bolo lepšie, keby sa titul v rámci prezentácie ani neukázal.

  • Nacon počas svojej prezentácie ešte odhalil zombie akciu ParadiZe Project, kooperatívnu akčnú hru Gangs of Sherwood, ťahovú stratégiu Crown Wars – The Black Prince a roguelike počin Ravenswatch. Všetky sú zatiaľ plánované na budúci rok, no či sa tak aj stane je aktuálne vo hviezdach.
  • Príspevok PlayStationu na Instagrame s oznámením dátumu vydania God of War Ragnarök prekonal hranicu 1 milión likov za menej ako 24 hodín. Ide tak o jeden z najúspešnejších príspevkov na Instagrame PlayStationu, čo svedčí o obrovskom záujme fanúšikov o tento počin. Len pre rekapituláciu, hra vyjde 9. novembra pre PS5 a PS4.

  • Okrem novo oznámených hier ešte Nacon ponúkol nové ukážky k titulom Session: Skate Sim, WRC Generations, Ad Infinitum, Clash: Artifacts of Chaos, Steelrising, Blood Bowl 3, Hell is Us, War Hospital a Chef Life: A Restaurant Simulator. Reč prišla aj na príslušenstvo, konkrétne gamepady NACON Pro Compact ColorLight, NACON Revolution X Pro Controller Camo, NACON Daija Arcade Stick pre PS5 a headsety RIG PRO Series 300, 500 a 800.

Komentuj!