Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio One-O-One Games v spolupráci s vydavateľstvom META Publishing pripravuje pozoruhodný thriller s prvkami survivalu pod názvom Aftermath, odohrávajúci sa v bližšie nešpecifikovanom európskom meste.

Základnou premisou tohoto nového počinu, ktorý vám dávame do pozornosti, je návrat astronautky Charlie Grayovej z jej vesmírnej misie na Zem. Po tom, čo pristáva však zisťuje, že Zem už vôbec nie je taká, aká bola vo chvíli, keď ju opúšťala. Ale aj samotná hlavná hrdinka má za sebou skutočne traumatické udalosti, takže jej psychický stav sa nachádza v rovnako rozbitom stave, ako celá spoločnosť na Zemi. Pre prežitie je nevyhnutné, aby sa rýchlo dala zmohla, pretože len tak dokáže prežiť útoky nebezpečných príšer v ruinách istého európskeho mesta, pričom zachrániť ju môžu iba kusy tamojšieho arzenálu a vybavenia.

Tvorcovia tvrdia, že ich zaujíma hlavne pohlaď na to, čo by sa mohlo stať, keby ľudstvo odrazu čelilo nečakaným udalostiam a ako by sa s nimi vysporiadalo. Práve z toho dôvodu obsahuje Aftermath aj survival prvky, vďaka ktorým musí Charlie konzumovať iba to správne jedlo, a zároveň si udržovať stabilnú staminu a príčetnosť.

Dátum vydania zatiaľ nebol špecifikovaný, ale Aftermath dorazí na platformy PC, PlayStation 4, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Titul má už aj svoju stránku na Steame.

Komentuj!