Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári zo štúdia Triskell Interactive nám predstavili gameplay trailer z remaku slávnej stratégie Pharaoh z roku 1999. Trailer nám názorne ukazuje, akou evolúciou prešla táto klasická stratégia a porovnáva originál s modernou, vynovenou verziou.

Titul Pharaoh: A New Era bol predstavený ešte minulý rok v lete, ale odvtedy sme o ňom príliš nepočuli. Takže po dlhšej dobe sa znovu pripomína v tomto videu a vývojári zo štúdia Triskell Interactive nám v ňom predstavujú klasický grafický 2D štýl, ktorý však samozrejme bude po novom v rozlíšení 4K, ale zároveň má zachovať pôvodnú atmosféru, ktorú si fanúšikovia obľúbili. K tomu sa pridalo nové užívateľské rozhranie, vylepšené mechaniky hry a mnoho ďalšieho. Spoločnosti Dotemu a Triskell Interactive nedávno dokončili uzatvorenú pre-alfa verziu, ku ktorej získala prístup vybraná skupina hráčov, aby pomohla vylepšiť hrateľnosť. Spätná väzba komunity má byť, podľa ich slov, aj naďalej kľúčovým prvkom pri vývoji Pharaoh: A New Era.

V kampani sa máme tešiť na rozvoj miest v šiestich rozličných obdobiach starodávneho Egypta, budovanie obchodných centier, veľkých miest a pevností.

Pharaoh: A New Era bude obsahovať aj pôvodné rozšírenie Cleopatra: Queen of the Nile z roku 2000 a dokopy s pôvodnou hrou tak ponúkne vyše 100 hodín hrania v celkovo 53 misiách. K tomu si pripočítajte kompletný editor máp a misií v režime Free Build. Dátum vydania nebol oznámený, ale titul má už svoju stránku na Steame.

Komentuj!