Register

A password will be e-mailed to you.

V našom pravidelnom prehľade sa spolu v skratke pozrime na tie najzaujímavejšie udalosti z uplynulého dňa. Čo nás upútalo najviac? To sa dozviete prostredníctvom krátkych správ uvedených nižšie. Prajeme vám príjemné čítanie.

  • Nový diel RPG série Star Ocean s podtitulom The Divine Force dostal release date trailer, ktorý prezradil dátum vydania. Ten je naplánovaný na tento rok, konkrétne na 27. október, kedy hra vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X.
  • Vydarený titul Cuphead sa dočkal po piatich rokoch DLC sa názvom The Delicious Last Course. Samotná expanzia prináša jeden nový ostrov, zbrane, bossov a dokonca i novú hrateľnú postavu nazvanú Ms. Chalice.
  • Z najnovších informácií vyplýva, že ďalší diel FPS série Battlefield bude mať singleplayerovú kampaň. Vyplýva to zo zverejneného pracovného inzerátu spoločnosti EA, kde sa uvádza, že vybraná osoba bude mať za úlohu dohliadať na tvorbu kampane pre jedného hráča.
  • Bayonetta 3, ktorá má vyjsť behom tohto roka, už možno pozná presný dátum vydania. Nejde totiž o oficiálnu informáciu, no podľa osvedčeného leakera známeho ako SyluxHunter by mal tretí diel tejto frenetickej akčnej série vyjsť 28. októbra.
  • Upírska open world strieľačka Redfall, ktorá by mala po už skoršom odklade vyjsť až začiatkom roka 2023, sa znova pripomenula novým trailerom. Ten nesie názov Welcome to Redfall, ktorý láka ako na sólo zážitok, tak i na kooperačné hranie.
  • Ghostrunner, cyberpunkovo ladená akčná hra s prvkami parkúru, sa dočkala kompletnej edície, na ktorú vývojári lákajú i launch trailerom. Tá obsahuje všetky doposiaľ vydané bonusy a DLC, vrátane príbehovej expanzie Project Hel.
  • Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, ktorý vyšiel v marci tohto roka, predstavil svoje prvé DLC. To ponesie názov Trials of the Dragon King a dočkáme sa už 20. júla na všetkých tradičných platformách.
  • Ron Gilbert, duchovný tvorca série Monkey Island, ktorý vyvíja aj najnovší diel s názvom Return to Monkey Island, vyhlásil, že až do vydania nebude uverejňovať žiadne nové informácie. Dôvodom sú osobné útoky na jeho osobu spojené i nespokojnosťou, ktorá vládne s novým vizuálnym štýlom.
  • Spoločnosť SEGA sa nechala počuť, že zvažuje hrané, či už filmové či televízne, adaptácie hier od spoločnosti Atlus. Bližšie informácie zatiaľ nie sú známe, no v oficiálnom vyjadrení sa priamo spomína populárna značka Persona, ktorá by mala zrejme najväčšiu prioritu.
  • Nepríliš vydarený remake komiksovej strieľačky XIII sa už tento rok sa dočká vylepšenej verzie. Vďačiť za to môžeme štúdiu Tower Five, ktoré ho výrazne prepracovalo a výsledok budeme môcť posúdiť už 13. septembra tohto roku. Na PC, PS4 a Xbox One k tomu dôjde formou bezplatného updatu, no súčasne je naplánované i vydanie na Nintende Switch, kde hra vyjde rovno vo vylepšenej verzii.

Komentuj!