Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Europe B.V. dnes predstavila INZONE™ – novú značku herného vybavenia pre hráčov počítačových hier, ktoré zbystruje zmysly a maximalizuje herné schopnosti. Monitory INZONE sa vyznačujú neuveriteľným obrazom s vysokým rozlíšením a vysokým dynamickým rozsahom, zatiaľ čo náhlavné súpravy ponúkajú vynikajúci zvuk a technológiu 360 Spatial Sound for Gaming. Táto nová značka využíva skúsenosti spoločnosti Sony ako priekopníka audiovizuálnych technológií a prináša funkcie, ktoré hráčov vtiahnu do akcie s maximálnym sústredením. INZONE je navrhnutá pre mimoriadny výkon a umožňuje ponoriť sa do hry, ktorá vedie k víťaznému koncu.

Vďaka rozšíreniu súťaží v e-športe a rozvoju hernej zábavy sa trh rozrastá a záujem o hranie hier rastie. Špičkové audio a vizuálne technológie produktov spoločnosti Sony majú dlhú históriu, a preto veríme, že tento nový rad ponúkne ešte viac možností tým, ktorí chcú vylepšiť svoje existujúce herné systémy. Sme odhodlaní prispievať k rozvoju hernej kultúry tým, že hráčom PC a PlayStation® ponúkneme ďalšie možnosti, ako si môžu hraním hier obohatiť život. Spoločnosť Sony je tiež hrdá na to, že môže byť sponzorom popredných svetových líg elektronických športov Evolution Championship Series (Evo) 2022 a 2023, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 a VALORANT League Champions Tour. Prajeme si aby sa herná kultúra aj naďalej rozvíjala.“ uviedol Yukihiro Kitajima, vedúci oddelenia Game Business and Marketing Office spoločnosti Sony Corporation.

Prehľad herných monitorov

Úplne nový herný monitor INZONE M9 s HDR ponúka rozlíšenie 4K a vysoký kontrast s funkciou Full Array Local Dimming pre hráčov, ktorí hľadajú lepší zážitok pri hraní hier s detailmi v hlbokej čiernej a vynikajúcim jasom. Hráči sa môžu tešiť aj na 144 Hz obnovovaciu frekvenciu, IPS a 1ms GtG (Gray to Gray) dobu odozvy, ktorá im umožní rýchlejšie reakcie. Herný monitor INZONE M3 navyše poskytuje vysokú obnovovaciu frekvenciu Full HD s 240 Hz, s technológiou 1 ms GtG (Gray to Gray) a premenlivou obnovovacou frekvenciou. To hráčom umožňuje presne zachytiť pohyby súperov v strieľačkách.

Navrhnutý tak, aby vyhovoval jedinečným herným štýlom

Jedinečný stojan s malou hĺbkou poskytuje úplne pohodlie pri hraní a zároveň optimalizuje priestor na stole pre periférne zariadenia. Vďaka tomu, že monitor zaberie málo miesta, môžu hráči ľahko umiestniť šikmú klávesnicu a veľkú hernú podložku pod myš blízko displeja alebo pod neho. Medzi ďalšie funkcie patrí nastaviteľná výška a náklon, výber farieb zadného osvetlenia1 a úhľadné vedenie káblov pre čistú pracovnú plochu.

Nástroje na hranie hier

Vďaka funkcii automatického prepínača KVM (Auto USB Hub Switch) môžu používatelia ovládať až dva počítače pomocou jedinej klávesnice, myši a náhlavnej súpravy pripojenej k monitoru. Vďaka režimu FPS Game Picture Mode je jas a kontrast optimalizovaný, aby mohli hráči jasne vidieť súpera. Funkcia Black Equalizer navyše umožňuje odhaliť detaily aj v tmavých partiách.

Prehľad herných náhlavných súprav

Nový rad bude ponúkať dve nové bezdrôtové náhlavné súpravy, INZONE H9 s výdržou batérie 32 hodín2 a INZONE H7s výdržou batérie 40 hodín3, a aj káblovú náhlavnú súpravu INZONE H3. Všetky tri modely sú vybavené flexibilným výklopným mikrofónom s mikrofónovým ramienkom a funkciou stlmenia zvuku, čo používateľom umožňuje bezproblémovú komunikáciu s členmi tímu počas hry.

Zasiahnite ako prví vďaka presnej detekcii cieľa

Funkcia 360 Spatial Sound for Gaming od spoločnosti Sony, ktorá sa aktivuje pomocou softvéru INZONE Hub pre PC, reprodukuje priestorový zvuk z viackanálových zvukových signálov tak, ako to zamýšľali tvorcovia hier. Táto presná reprodukcia zvuku zlepšuje vnímanie priestoru a umožňuje hráčovi presne počuť kroky a pohyby. Aplikácia pre smartfóny „360 Spatial Sound Personalizer“ zabezpečí užívateľom tiež priestorový zvuk optimalizovaný podľa tvaru jeho uší na skutočne personalizované hranie.

Pokročilá technológia optimalizuje akustiku

Membrány slúchadiel INZONE H9 a INZONE H7 boli vyvinuté na základe skúseností spoločnosti Sony v oblasti technológie slúchadiel. Majú jedinečný tvar, ktorý slúchadlám umožňuje reprodukovať extrémne vysoké frekvencie s výnimočnou presnosťou, rovnako ako autentické nízke frekvencie na pohlcujúci herný zážitok.

Kanáliky na náušníkoch modelov INZONE H9, INZONE H7 a INZONE H3 kontrolujú a optimalizujú reprodukciu nízkofrekvenčného zvuku a zabezpečujú silné basy, vďaka ktorým sa hlboké tóny zdajú byť neuveriteľne reálne.

Hráte hodiny v pohodlí

Široké, mäkké čalúnenie hlavového mostu rovnomerne rozkladá váhu slúchadiel na hlave hráča a zabezpečuje dlhodobé pohodlie pri nosení. Náušníky sú tvarované tak, aby optimálne priliehali k bočným partiám hlavy a minimalizovali tlak na uši hráča.

Režim odstránenia okolitého hluku a Ambient Sound Mode

Slúchadlá INZONE H9 majú niekoľko mikrofónov na potlačenie hluku, ktoré eliminujú akýkoľvek zvuk rušiaci výkon, od ventilátorov počítača až po hlasné stavebné práce vonku. Pre ešte lepší zážitok z hrania použila spoločnosť Sony rovnakú technológii Dual Noise Sensor Technology, ktorú využíva pri špičkových slúchadlách radu 1000X. Vďaka režimu Ambient Sound Mode vám pri hraní hier nikdy neuniknú dôležité okolité zvuky, ako je telefónny hovor, zvonenie zvončeka alebo keď na vás partner hovorí.

Interoperabilita pre lepšie hranie

Ideálne pre PlayStation®5

Monitor INZONE M9 využíva funkciu Auto HDR Tone Mapping, ktorá spolupracuje s konzolami PlayStation®5, automaticky rozpozná monitor pri počiatočnom nastavení a optimalizuje nastavenie HDR. Monitor sa navyše automaticky prepne do režimu Cinema Mode pri sledovaní filmov na systéme PlayStation®5 a do režimu Game Mode pri hraní hier.

Modely INZONE H9 a INZONE H7 umožňuje zobrazenie nastavení na obrazovke. To znamená, že si hráči môžu ľahko upraviť nastavenia na náhlavnej súprave, ktoré sa premietnu na obrazovke v ovládacom centre PlayStation®5. Obe slúchadlá sú vybavené aj funkciou vyváženia herného prostredia a chatu, ktorá hráčom umožňuje meniť vyváženie hlasitosti medzi herným zvukom a chatom priamo na slúchadlách. Sú tiež vybavené množstvom funkcií vrátane možnosti spolupráce s technológiou Tempest 3D AudioTech, ktorá hráčom umožňuje vychutnať si pri hraní pohlcujúce zvuky s intenzívnejším priestorovým vnemom.

Softvér INZONE Hub pre PC: prispôsobte si hranie

Softvér INZONE Hub od spoločnosti Sony4 bol vytvorený na ovládanie monitorov a náhlavných súprav INZONE a umožňuje používateľom prispôsobiť si zážitky pomocou širokej škály funkcií, vrátane rôznych nastavení zvuku a obrazu.

S ohľadom na udržateľnosť

Obalový materiál výrobkov Sony neobsahuje plasty5. Používa iba recyklované materiály a netkanú celulózu, čo odráža záväzok spoločnosti Sony znižovať dopad výrobkov a postupov na životné prostredie6.

Špecifikácie herných monitorov INZONE:

INZONE M9: 27-palcový herný monitor s rozlíšením 4 K/144 Hz

  • INZONE M9 sa môže pochváliť rozlíšením 4K a vysokým kontrastom vďaka Full Array Local Dimming s certifikáciou DisplayHDR™ 600 a viac ako 95% pokrytím farebného priestoru DCI-P3. Prináša tak výrazné jasy, hlbokú čiernu i presnú reprodukciu farieb.
  • Obnovovacia frekvencia až 144 Hz, IPS, doba odozvy 1 ms GtG (Gray to Gray) s technológiou premenlivej obnovovacej frekvencie, ako je NVIDIA® G-SYNC® Compatible a VRR v štandarde HDMI 2.1.

INZONE M3: 27-palcový herný monitor s rozlíšením Full HD/240 Hz

  • Obnovovacia frekvencia až 240 Hz, IPS, doba odozvy 1 ms GtG (Gray to Gray) s technológiou premenlivej obnovovacej frekvencie, kompatibilná napríklad s NVIDIA® G-SYNC®7, a VRR v štandarde HDMI 2.1.
  • Disponuje certifikáciou DisplayHDR™ 4008, farebným priestorom s 99% RGB pokrytím a podporou 1,07 miliardy farieb a poskytuje tak živý herný zážitok so sýtymi farbami.

Špecifikácie bezdrôtových herných slúchadiel INZONE:

  • INZONE H9: Bezdrôtová herná náhlavná súprava s odstránením okolitého hluku: Presná detekcia cieľa vďaka 360 Spatial Sound for Gaming a pokročilej technológii, ktorá optimalizuje akustiku – hrajte celé hodiny s pohodlným hlavovým mostom a náušníkmi. Ponúka režim odstránenia okolitého hluku a režim Ambient Sound Mode. Výdrž batérie 32 hodín9 a 10-minutové rýchle nabíjanie zabezpečí až hodinu hrania.
  • INZONE H7: Bezdrôtová herná náhlavná súprava: Presná detekcia cieľa vďaka 360 Spatial Sound for Gaming a pokročilej technológii, ktorá optimalizuje akustiku. Hrajte celé hodiny s pohodlným hlavovým mostom a náušníkmi. Výdrž batérie 40 hodín9 a 10-minutové rýchle nabíjanie ponúka až hodinový herný čas.
  • INZONE H3: Drôtová herná náhlavná súprava: Presná detekcia cieľa s 360 Spatial Sound for Gaming a pokročilou technológiou, ktorá optimalizuje akustiku. Hrajte celé hodiny vďaka pohodlnému hlavovému mostu a náušníkom.

Ceny a dostupnosť:

Herné monitory INZONE

  • INZONE M9: 1099 € (v predaji od leta 2022)
  • INZONE M3: dostupnosť a cena budú zverejnené v priebehu 2022

Herné náhlavné súpravy INZONE

Nové herné slúchadlá INZONE budú k dispozícii v júli u mnohých autorizovaných predajcov spoločnosti Sony.

1 Iba INZONE M9
2 Keď sú funkcie potlačenia hluku a Bluetooth vypnuté
3 Keď je funkcia Bluetooth vypnutá
4 K dispozícii na webových stránkach spoločnosti Sony(https://www.sony.net/inzonehub-support) a podporuje systém Windows 10 alebo 11.
5 S výnimkou náterových a lepiacich materiálov
6 K dispozícii iba pre náhlavné súpravy
7 Chystá sa získať certifikát
8 Chystá sa certifikácia
99 Keď sú funkcie potlačenia hluku a Bluetooth vypnuté
910 Keď je funkcia Bluetooth vypnutá

Komentuj!