Register

A password will be e-mailed to you.

Ostáva už len pár dní a čoskoro sa skončí prvý letný mesiac. Zároveň sa však začínajú prázdniny pre všetkých študentov a obdobie dovoleniek pre pracujúcich. Aj v tieto horúce dni sme si pre vás pripravili pár noviniek z herného sveta. Želáme vám príjemné čítanie.

  • Dnes (28.6.) vyšiel nový survival horor s názvom Fobia – St. Dinfna Hotel. V ňom si zabojujete v tme proti rôznym potvorám, ale najvýraznejším prvkom hry je fotoaparát, s ktorým vidíte inú realitu. Hru si môžete zahrať na platformách PC, PS4, PS5, XONE a XSX.
  • Ak ste fanúšikom terénnych motoriek a štvorkoliek, tak vás určite poteší nový prírastok do série MX vs. ATV. Ten dostal tentokrát titul Legends. Pripravte sa však, že už po vydaní ho sprevádza hŕba DLCčiek. Môžete si ho zahrať na platformách PC, PS4, PS5, XONE a XSX.
  • Ubisoft práve potvrdil vydanie crossoveru Super Maria a Rabbids. Prvej takejto hry sme sa dočkali už v roku 2017. Na to, ako bude toto pokračovanie vyzerať, sa môžete pozrieť v novom traileri. Titulu sa dočkáme 20. októbra tohto roku na konzole Nintendo Switch.
  • Bomberman rozhodne patrí medzi jedny z najkultovejších hier. Konami tak predstavilo nový titul, ktorý budúci rok obohatí túto hernú sériu. Ten nám má ponúknuť nový režim, v ktorom sa bude až 50 hráčov snažiť o nájdenie pokladu v labyrinte.
  • Microsoft nám predstavil ďalšiu várku hier, ktoré v priebehu júla prídu do Games With Gold. Aktuálne sa môžete tešiť na 4 hry: Beasts of Maravilla Island, Relicta, Thrillville: Off the Rails a Torchlight.
  • Kto by dnes nepoznal jednu z najznámejších hier od štúdia Valve, v ktorej máte chuť na tortu. Áno, hovorím o logickej FPS Portal. Obidva diely si tak po novom môžete zahrať už aj na konzole Nintendo Switch.
  • Dnešný deň sa nesie v duchu návratov legiend. Popri už zmienenom Bombermanovi a Máriovi sa môžeme tešiť aj na hru s Pac-manom. Aj keď v tomto prípade ide o remake, ktorého sa dočkala hra Pac-Man World. Ten vyjde už 26. augusta.
  • Na záver sa poďme pozrieť aj na domácu hernú scénu. Stredoveké RPG Kingdom Come: Deliverance vyšlo už pred 4 rokmi, takže už bolo načase, aby sme sa pozreli na to, ako sa tomuto titulu darilo po stránke predaja. Celosvetovo sa predalo cez 5 miliónov kópii (aj keď bolo by zaujímavé vedieť, či do daného čísla sú započítané kópie, ktoré rozdával Epic).
  • Už je to pomerne dávno, čo sme sa mohli naposledy vžiť do práce záchranných zložiek v nejakej real-time stratégii. Už budúci mesiac si však budete môcť vyskúšať, aké je to veliť tímu záchranárov. Titul Fire Commander vyjde už 27. júla.
  • Po Red Dead Redemption 2 si určite mnohí myslia, že dobrých westernových hier nie je nikdy dosť. Odvtedy sme sa na Divoký západ už párkrát pozreli, no vždy trochu netradične (Weird West). Aktuálne si však môžete pozrieť nový trailer na pripravovaný survival titul Wild West Dynasty.

Komentuj!