Register

A password will be e-mailed to you.

Čínsky gigant Tencent sa v posledných rokoch činí. Okrem odvetví, ktoré sú pre nás nepodstatné, má i pobočku Tencent Games, ktorá sa čoraz väčšmi rozrastá vďaka akvizíciám. Čo akvizície prinesú je zatiaľ otázne, no jedno z interných štúdií Tencentu – LightSpeed Games, oznámilo svoju novinku nazvanú Code: To Jin Yong.

Code: To Jin Yong, bude akčný titul s otvoreným svetom nasiaknutý literatúrou wuxia a vytvorený v Unreal Engine 5. To sú z globálneho pohľadu zatiaľ asi najvýznamnejšie detaily, ktoré o počine máme. Code: To Jin Yong bude adaptáciou série románov wuxia od uznávaného autora Jin Yonga, ktorého diela sú v Číne mimoriadne populárne už od 50. rokov minulého storočia. Hra obsahuje hrdinov z Yongových románov a mala by naplno využiť potenciál Unreal 5, keďže autori chcú ponúknuť strhujúce súboje, ktoré by fanúšikovia wuxia mali oceniť. Nižšie priložený trailer ponúka ako-takú predstavu o tom, čo máme čakať, avšak stále ide o rozpracovaný počin, takže do finálnej verzie môže byť mnoho vecí inak.

Titul zatiaľ nemá stanovený dátum vydania ani potvrdené platformy, ale tlačová správa spoločnosti Tencent uvádza, že hra bude globálne k dispozícii v blízkej budúcnosti. Otázkou zostáva, čo si pod týmto pojmom čínsky gigant predstavuje.

Zdroj: Gameinformer

Komentuj!