Register

A password will be e-mailed to you.

Slovenské štúdio Lich na Steame po prvýkrát predstavilo svoju prioritne multiplayerovú real-time stratégiu, nazvanú Cold Engines, ktorá nás má zaviesť do veľmi nehostinných a chladných zasnežených končín.

Vašou hlavnou úlohou bude jednoducho prežiť v tomto nehostinnom svete, a to najmä za pomoci vojenskej techniky a prostriedkov. Keď si vyberiete jednu z dvoch dostupných frakcií, stanete sa veliteľom malej skupiny. Následne si založíte základňu, ktorú musíte vylepšovať a rozširovať. Vašou hlavnou starosťou bude doplňovanie paliva do tankov a získavanie surovín na ich opravy. Dostupné zdroje sú však vzácne a samozrejme na ne majú zálusk aj ostatné ozbrojené skupiny, vytvorené inými hráčmi.

Prípadne, že narazíte napríklad na nepriateľské zamrznuté tanky, môžete ich odtiahnuť do svojej základne a použiť ich na získanie surovín. Samotný vývojári z Lich Studios uvádzajú, že sú fanúšikmi klasických real-time stratégií typu Red Alert a Dune, takže využili tento dobre známy koncept a pridali do neho niekoľko survival prvkov.

Bližšie informácie si môžete nájsť na stránke vývojárov: mi už len pripomenieme, že dátum vydania je naplánovaný na dosiaľ neurčený mesiac budúceho roka, pričom jediná platforma, na ktorú sa vývoj chystá, je práve PC.

Komentuj!