Register

A password will be e-mailed to you.

Stred týždňa opätovne dorazil a spolu s ním i množstvo zaujímavých a zásadných noviniek týkajúcich sa herného sveta. Ktoré sú tie najdôležitejšie?

  • Ghost Recon Breakpoint sa dočká svojho posledného updatu. Vývojári z Ubisoft ohlásili, že končí podpora a tým pádom sa taktická akcia nebude ďalej vylepšovať alebo rozširovať. Nové pokračovanie zatiaľ ohlásené nebolo.

  • Fortnite pre tentokrát spája sily so značkou Assassin’s Creed. Do najpopulárnejšieho Battle Royale titulu prichádza Ezio a ženský Eivor, ktorí sa stávajú hrateľnými bojovníkmi. Nechýbajú ani báličky so skinami a emoticony.

  • Svojej kuchárskej knihy sa dočká aj FPS značka Halo. Takzvaná kuchárka ponúkne 70 receptov a takmer 200 strán s obrázkami. Vyjsť by mala v auguste a predobjednať si ju viete prostredníctvom Amazonu.

  • Trek to Yomi sa ukazuje v ďalšom gameplay videu, ktoré má tentokrát až 15 minút. Súčasne sa dozvedáme, že táto samurajská novinka vyjde už 5. mája 2022, takže o menej ako jeden celý mesiac.

  • Epic Games Store dostáva funkciu achievementov a aj ich hlbšie zapracovanie. Viete si pozrieť postup a počet kompletne prejdených titulov. Tento klient síce napreduje, no iba veľmi pomaly, avšak jeho autori už plánujú ďalšie vylepšenia.
  • Jeff Ross, režisér zombie exkluzivity Days Gone, ohlásil, že pracuje pre Crystal Dynamics. Tentokrát ide o pozíciu riaditeľa dizajnu. Síce neprezradil či aj pracuje na novej Tomb Raider hre, no je to pravdepodobné. Na oficiálnu odpoveď si ale budeme musieť počkať.

  • Twitter účet Oops Leaks prišiel s tvrdením, že sa v Naughty Dog začína pracovať na The Last of Us Part III. Sony ani samotné štúdio tieto tvrdenia nepotvrdilo ani nevyvrátilo, avšak zmienený účet v minulosti prišiel s pravdivými informáciami a preto sa môžete domnievať, že tretí diel príbehovej akcie je v príprave.

  • Projekt eFootball, čiže jedna z najhoršie hodnotených hier minulého roka, sa má dočkať veľkého updatu s označením 1.0.0., pričom ten údajne opraví katastrofálny gameplay. Konami prezradilo, že sa pôvodne sústredili na splnenie termínov a zmienený update prinesie očakávanú kvalitu, ktorú chceli autori doručiť už predtým. Aktualizácia vyjde 14. apríla 2022.
  • Titul Legal Dungeon spustil na konzolách PlayStation predobjednávky. Ide o zaujímavú indie záležitosť, v ktorej sa prostredníctvom viac-menej textového napredovania pustíte do rôznych prípadov a policajnej práce. Počin pritom na konzolách vychádza už 4. mája 2022.

  • Horizon Forbidden West dostáva nový patch. Ten pridáva titulky pre ústrednú pieseň, taktiež sa opravilo niekoľko hlavných i vedľajších questov a upravili sa niektorí ľudskí i mechanickí protivníci.

Komentuj!