Register

A password will be e-mailed to you.

Vývoj System Shocku 3 od štúdia OtherSide Entertainment bol oznámený ešte v roku 2015, no odvtedy sme sa za celé tie dlhé roky dočkali len kusých a neurčitých informácií. Fanúšikovia, čakajúci konečne na nejaké nové správy, však zostali prekvapení, keďže kreatívny riaditeľ tohto štúdia, Warren Spector, sa namiesto nových údajov o System Shock 3 pochválil úplne originálnym projektom.

Waren Spector, ktorý je nespochybniteľným duchovným otcom takých kultových titulov, akými sú System Shock a Deus Ex, sa nedávno vyjadril, že pracuje na „strhujúcej simulácii založenej na úplne novej licencii”. „Fanúšikovia mojej tvorby presne vedia, čo môžu očakávať: bohatý svet a pútavý príbeh, kde budú kľúčové hráčske voľby a unikátny herný štýl,“ dodáva k tomu samotný Warren Spector.

To, že sa nad očakávaným System Shockom 3 sťahujú čierne mračná potvrdzuje aj fakt, že štúdio si zvolilo nového šéfa. Jeff Goodsill nastúpil do OtherSide Entertainment na pozíciu generálneho riaditeľa, pričom jeho úlohou má byť zabezpečenie rastu tohto nezávislého štúdia a priamy dozor nad produkciou nových titulov pre konzoly novej generácie a PC, samozrejme, vrátane Spectorovej novinky.

Warren Spector zverejnil zo svojho najnovšieho pripravovaného titulu aspoň jeden artwork, na ktorom vidíme akúsi obrovskú veľrybu a ľudí jazdiacich na nejakých morských zvieratách. Špekulácii sa ohľadom tohto artworku vyrojilo vskutku množstvo, no skutočne jasnou zostáva len jedna vec. Tento titul nebude mať nič spoločné so System Shockom, keď už tak nám skôr pripomína akúsi odrodu Bioshocku.

O aký herný počin pôjde a aký je skutočný osud vývoja System Shocku 3, to zatiaľ naisto nevieme. Každopádne, akonáhle sa zjavia nové informácie, určite vás budeme informovať.

Komentuj!