Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft sa po športovom titule Steep vrhol na jeho duchovného nástupcu, ktorý celý koncept obohatil o ďalšie disciplíny a posunul o krok ďalej. Tento počin dostal názov Riders Republic a vyšiel na konci októbra minulého roku. Hoci hra neurobila ktovieaký rozruch, tešila sa dobrým recenziám a našla si aj svojich verných priaznivcov. Pokiaľ ste sa nevedeli rozhodnúť, či ide o záležitosť, ktorý by vás mohla baviť, teraz máte ideálnu príležitosť to zistiť.

Od včera, 10. februára až do 14. februára je totiž hra na konzolách PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X|S k dispozícii bezplatne. Na PlayStatione bude od zajtra, 12. februára do 14. februára dokonca bezplatné i hranie online multiplayeru, čo sa pri skúšaní Riders Republic bude hodiť, nakoľko kompetitívna zložka hry tvorí veľkú časť zážitku.

Ak by sa vám hra zapáčila, môžete si ju následne zakúpiť s 50% zľavou. Nemusíte sa báť ani o svoj progres, nakoľko ten sa, samozrejme, prenesie aby ste po zakúpení hry mohli ďalej pokračovať.

Zdroj: Twitter

Komentuj!