Register

A password will be e-mailed to you.

Pracovný týždeň máme opäť za sebou, hoci niektorí by za toto označenie asi najradšej niečo rozmlátili, keďže pracuje sa i cez víkend. Pre nás je však dôležité, že i piatok bol plný noviniek a zaujímavostí. No a toto sú niektoré z nich.

  • “Ruský BioShock” Atomic Heart má podľa vývojárov doraziť do predaja ešte tento rok. Autori zverejnili nový trailer, ktorý na konci odhaľuje vydanie mierené na #######ber 2022. Konkrétny mesiac však zatiaľ nepoznáme, no neprekvapil by ani ďalší odklad.

  • LEGO Brawls od štúdia RED Games, variácia na Super Smash Bros. od Nintenda, mieri na PC a konzoly. Po zhruba 2 rokoch od vydania v rámci Apple Arcade a pre Google Stadia tak brawler bojovka dorazí v júni 2022 i na ďalšie platformy.

  • Pokračovanie obľúbenej 2D soulsovky Salt and Sanctuary nazvané Salt and Sacrifice dostalo dátum vydania. Nový trailer odhalil, že dňom D bude 10. máj tohto roku, kedy titul dorazí otestovať vaše schopnosti na PC, PS5 a PS4.

  • České akčné RPG The Last Oricru (v minulosti známe ako Lost Hero) od GoldKnights dostalo demoverziu, ktorá obsahuje prvé dve úrovne, dokonca i v split-screen kooperácii. Dostupné je od včerajšieho dňa na Steame a z vášho úložiska si zoberie 23GB.
  • Na konzolách PlayStation 4 a 5 bude od 12. do 14. februára online multiplayer zdarma pre všetkých. Po dlhšej dobe si teda bude možné zahrať online s kamarátmi bez nutnosti vlastniť predplatné PlayStation Plus.

  • Adventúra The Wolf Among Us 2 sa znova pripomenula po dlhšom mlčaní zo strany vývojárov zo znovu oživeného štúdia Telltale Games. Prvý oficiálny trailer poodhalil, že ich tento epizodický titul vyjde počas budúceho roka.
  • Podľa neoficiálnych informácií sa dočkáme menšieho dielu Assassin’s Creed, kde má hlavnú úlohu stvárniť Basim z Valhally. Jej pracovný názov znie Rift a miesto obrieho open worldu má ponúknuť dôraz na stealth.

  • Never Alone: Arctic Collection, kolekce zahrnující hopsačku Never Alone (2015) a všechna vydaná Foxtales DLC, se dočká verze pro konzoli Nintendo Switch. Datum vydání je stanoveno na 24. února letošního roku.

  • Harry Potter se dočká nového mobilního titulu. Vizuálně nápaditá hra Harry Potter: Magic Awakened by měla někdy během letošního roku dorazit na Android a iOS.

  • Hra Horizon Zero Dawn prekonala ďalší míľnik. Vývojári z Guerrilla Games a i PlayStation sa môžu tešiť z prekonania 20 miliónov predaných kópií, čo je na prvý diel novej značky veľký úspech. Ide o spoločné predaje ako PS4, tak i PC verzie.

Komentuj!