Register

A password will be e-mailed to you.

Server Deadline priniesol pred niekoľkými dňami správu, že spoločnosť Amazon už finišuje s prípravami na nakrúcanie seriálu zo známeho post-apokalyptického sveta Fallout. Dosiaľ nie je známy presný názov, avšak produkcia je už vraj pripravená a nič nebráni tomu, aby nakrúcanie mohlo odštartovať.

Informácie o tom, že Amazon bude pracovať na podobnom seriáli nie sú žiadnou novinkou, pretože ešte v roku 2020 bolo oznámené, že Amazon Studios získalo licenciu na túto, dnes už legendárnu sériu od spoločnosti Interplay. Následne toto štúdio zaujalo krátkou upútavku na projekt, ktorý ukazuje televíziu a starý typ obrazovky so slávnym nápisom „Please Stand By“. Následne však celý projekt spomalila nečakaná pandémia koronavíru.

Podľa informácií Deadline má prvú epizódu režírovať Jonathan Nolan, brat slávneho filmového režiséra Christophera Nolana. Jonathan je aj spoluautor seriálu Westworld a Person of Interest. So svojim slávnejším bratom spolupracoval na filmoch Interstellar a batmanovskej trilógii Temný rytier. Celkové informácie sú zatiaľ pomerne kusé, keďže nevieme, kde sa bude seriál odohrávať a ani do akej miery bude verný originálnej hernej predlohe. Pripomeňme si len, že v roku 2011 sa objavil webový seriál Fallout: Nuka Break, ktorý bol priamo inšpirovaný Fallout: New Vegas. Mal veľký úspech aj napriek tomu, že šlo o neoficiálny počin a autori nemali žiadnu licenciu. Bethesda ho však mlčky tolerovala.

Komentuj!