Register

A password will be e-mailed to you.

V lete sme sa dočkali v poradí druhého DLC k Age of Empires III Definitive Edition, ktoré nás zaviedlo do Afriky. Vďaka nemu už máme v hre päť nových národov. Vývojári však naďalej pokračujú v práci a už čoskoro nás čaká ďalšie menšie DLC, ktoré sa bude niesť v duchu United States Civilization, takže pridá najmä ďalší nový národ a tým je Mexiko. Celkovo je toto nové DLC prepojené s vyššie menovaným a ak ich budete vlastniť obidva, odomknú sa vám ďalšie historické bitky (čo je mierna útecha pre singleplayerových hráčov).

Poďme sa ale pozrieť, čo nám toto nové DLC ponúkne. Mexiko vyzerá na prvý pohľad ako kombinácia Španielov s Aztékmi, ale nie je to úplne tak. Ich herný systém bude podobný, ako využíva USA, ale postup do ďalších vekov bude najmä na základe povstaní, ako to bude vyzerať v praxi, to sa dozvieme už čoskoro. Samotné DLC prichádza s jednou historickou bitkou, ale ak si zakúpite aj Spojené štáty, tak sa vám odomknú 3 nové historické mapy.

Do vydania DLC Mexico Civilization už neostáva ani týždeň. Zakúpiť si ho budete môcť už 1. decembra 2021 na Steame alebo v Microsoft Store.

Komentuj!