Register

A password will be e-mailed to you.

Poľské štúdio Madmind vydalo v roku 2018 nie veľmi kvalitný počin Agony, ktorý staval predovšetkým na kontroverzii postavenej na explicitnom vyobrazení násilia či nahých tiel. Bohužiaľ, to sú asi jediné atribúty, ktoré si hráči s týmto počinom dnes spoja. Vývojári tak majú majú čo naprávať v spin-offe/nepriamom pokračovaní už spomínaného debutu.

Titul Succubus, ktorý po odklade, zdá sa, vyjde 5. októbra 2021 totiž nadviaže na jeden z koncov Agony Unrated, konkrétne na Queen Ending. Hoci príbeh bol v Agony prítomný, je otázne, či vôbec niekto túto zložku hry nejako registroval. To však teraz nie je podstatné. Dôležitejšie je, že vývojári lákajú na blížiace sa vydanie a bezplatné DLC nazvané “Adult Only” novým trailerom, ktorý však, z pochopiteľných dôvodov, na YouTube v tejto podobe nenájdete.

Upozorňujeme, že video nie je určené neplnoletým divákom a asi ani slabším povahám. Otázkou zostáva, či je vôbec určené pre niekoho, nakoľko z hrania neukazuje ani sekundu. To už však musí posúdiť každý z vás na vlastnej koži.

UPDATE: Vzhľadom na problém s pridaním štandardného videa, prikladáme dva odkazy:

Komentuj!