Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojárske štúdio Madmind Games sa nám prvýkrát predstavilo kontroverzným titulom Agony, ktorý sme zrecenzovali, ale nielen u nás zožal istú dávku kritiky. Toto štúdio momentálne pracuje na novom horore Paranoid, ale mimo neho vytvárajú aj spin-off Agony s názvom Succubus.

V tomto titule, ktorý sa odohráva v rovnakom svete ako Agony sa zhostíme role sukuby Vydije, ktorá bude využívať svoje schopnosti k porazeniu nepriateľov. Dej sa bude odohrávať po páde predchádzajúcich vládcov pekla, ktorých nahradil démon Nimrod, ten však z Vydije spravil iba obyčajnú kráľovnú. No jej to rozhodne nestačilo a tak sa odobrala do pekelnej divočiny, aby sa stretla s Bafometom, ktorý si takisto brúsi zuby na trón, momentálne okupujúci Nimrodom.

Už z ukážok je zrejmé, že pôjde ešte o akčnejšiu hru, než bol Agony, pretože sukuba disponuje smrtiacimi prostriedkami. Obyvateľov pekla neničí len zbraňami či vlastnými plameňmi, ale odomyká si postupne aj nové schopnosti. Okrem nechutného rozrezávania bežných pekelných nepriateľov budete čeliť aj nechutným bossom a dôjde aj na skákanie cez krvavé jazerá alebo šplhanie po mŕtvolách.

Ako jeden z úchylných, ale aj vtipných spôsob propagovania hry Sucubbus je najnovšie k dispozícii aj takzvaný Official Selfie Trailer. Tam najskôr sledujeme zábery zo Zeme, ktorú devastujú démoni. Držiteľ mobilného telefónu, ktorý celou situáciu natáča, sa následne prepadá do pekla, kde ho o dotykový telefón pripraví páve naša milá sukuba Vydija. A na záver videa sme nabádaní k sledovaniu Vydiji na jej Twitteri, ktorý naozaj existuje.

Hra stále nemá určený dátum vydania, ale má už svoju kartu v obchode Steam, kde môžete sledovať aj ďalšie novinky ohľadom tohto kontroverzného titulu.

Komentuj!