Register

A password will be e-mailed to you.

O príchode Call of Duty Vanguard od Sledgehammer Games sa hovorilo už dlhšie, no až teraz to máme oficiálne čierne na bielom. Spoločnosť Activision totiž vydala oficiálny teaser, ktorý potvrdil názov hry a i to, kedy a kde sa dočkáme oficiálneho odhalenia.

Oznamovací teaser totiž nič extra neodhaľuje, skôr navodzuje atmosféru a láka, aby sa fanúšikovia pripravili na 19. august, kedy sa vo Warzone nový diel Call of Duty hráčom predstaví naplno. In-game event by mal odštartovať o 19:30 hodine nášho času, takže ak patríte medzi priaznivcov série, nezabudnite sa vo štvrtok pripraviť na “Battle of Verdansk”. Okrem odhalenia najnovšej iterácie sa možno tešiť na 59 minútové Double XP, Double Weapon XP a Double Battle Pass XP bonusy, ktoré určite prídu vhod.

Úniky navyše prezradili i to, že by v hre malo byť 24 máp v rámci režimov pre viacerých hráčov a dynamické počasie v multiplayerových módoch. Príbehová kampaň vraj bude temná a odvážna, pričom sa možno tešiť aj na historickú presnosť. Vrátiť by sa mali aj Zombie pod vedením štúdia Treyarch, kde sa opäť bude vyskytovať sila Dark Aether. Toto sú však iba úniky, ktoré treba brať s rezervou, pretože spojenie historická presnosť a Call of Duty až tak veľmi k sebe nepasuje. Necháme sa však prekvapiť, viac zistíme už v spomínaný štvrtok.

Zdroj: VGC

Komentuj!