Register

A password will be e-mailed to you.

Počas predstavenia Microsoftu a Bethesdy na E3 bola predstavená aj vcelku roztomilá párty hra s názvom Party Animals. Na prvý pohľad sa dá povedať, že tento titul je dosť podobný s Gang Beasts alebo Fall Guys.

Na vývoji Party Animals sa podieľa nové štúdio Recreate Games. Podľa traileru by mala hra prekypovať humorom, ktorý si najviac užijete spolu s priateľmi. Budete môcť navzájom spolupracovať alebo si hru jednoducho vychutnáte v PvP režime. So spoluhráčmi sa budete môcť deliť o jednu obrazovku alebo si ich nájdete v online režime.

So súpermi sa stretnete na rôznych arénach, ktorých prostredie budete môcť používať na ich likvidovanie alebo si na nich vaše roztomilé zvieratká precvičia kung fu chvaty. Napriek tomu, že primárne ide o bojovú hru, miera násilia je značne obmedzená, takže sa nemusíte báť, že vám bude po obrazovke lietať plyš z vašich protivníkov (či kúsky gumy, alebo z čoho vlastne sú). V hre sa stretnete s hernými režimami ako sú deathmatch alebo capture the flag, kde tentokrát nebudete kradnúť vlajky, ale naťahovať sa o gumených medvedíkov.

Party Animals sa predviedli po prvýkrát už minulý rok v lete, a to v podobe dema. Aj napriek tomu, že nám hru vývojári opäť pripomenuli, tak stále nebol stanovený dátum jej vydania. Vieme však, že vyjde na platformách PC, Xbox One a Xbox Series X/S. V deň vydania sa rovno objaví aj v predplatnom Xbox Game Pass.

Komentuj!