Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál GOG.com opäť po čase uvoľňuje zdarma určitý herný kúsok. Tentokrát ide o akčný komiksový titul z pohľadu prvej osoby s názvom XIII z roku 2003 od Ubisoftu.

Príbeh XIII priamo vychádza z rovnomennej francúzsko-belgickej komiksovej série, čo je zrejmé z grafickej štylizácie hry, ktorá je kompletne spracovaná v kreslenej forme. Komiksovej atmosfére prispieva napríklad i fakt, že dialógy sú kompletne spracované v podobe klasických bublín. Keďže inak ide o klasický akčný kúsok, samozrejmosťou je i kampaň pre jedného hráča, rozdelená do určitého počtu misií, v ktorých je možné uplatniť pomerne široký arzenál zbraní.

Príbeh je vcelku tradičný a predvídateľný. Zameriava sa na zraneného, dezorientovaného a amnéziou postihnutého hrdinu, v ktorého koži sa prebúdzate na akejsi pláží bez najmenšieho náznaku spomienky na minulosť a s tetovaním XIII na ruke. Čoskoro zistíte, že vás stopujú neznámi ozbrojenci, ktorí vás podozrievajú z vraždy prezidenta Spojených štátov. Budete sa ich musieť zbaviť, aby ste mohli začať svoju púť za poznaním vlastnej minulosti.

Titul môžete získať na tomto odkaze, pričom vás upozorňujeme, že ponuka bude dostupná len po dobu približne dvoch dní do 1. apríla 2021, takže vám odporúčame, aby ste s aktiváciou neotáľali.

Komentuj!