Register

A password will be e-mailed to you.

Rok 2021 už klope na dvere a mnohí z vás by bezpochyby uvítali, aby už rok 2020 skončil, keďže nepatril medzi tie najvydarenejšie. S novým rokom a novým mesiacom, samozrejme, dorazia i nové hry pre predplatiteľov Xbox Live Gold/Game Pass Ultimate. Poďme sa teda pozrieť, čo za tituly si bude možné zahrať.

Prvou hru januárovej ponuky bude skvelá, temnejšie ladená skákačka Little Nightmares, ktorá sa už budúci rok dočká plnohodnotného pokračovania. V koži Six sa musíte dostať z lodi Maw plnej nástrah a neskončiť ako pokrm pre jej personál. Titul bude dostupný od 1. januára.

Druhou hru dostupnou od 1. januára bude bojovka The King of Fighters XIII, ktorá vyšla v roku 2011 pre Xbox 360. Hoci u nás sú populárnejšie iné bojové série, dlhoročná séria patrí k tým najkvalitnejším zástupcom žánru.

Hrou číslo 3 bude remastrovaný prvý a zároveň i najlepší diel zombie “rubanice” Dead Rising, v ktorej ako fotoreportér Frank West musíte prežiť inváziu nemŕtvych v obchodnom centre vo Willamette a počas 72 hodinového časového limitu prísť na to, čo sa vlastne stalo. Do boja sa bude možné pustiť od 16. januára.

Poslednou januárovou hrou v rámci Games with Gold ponuky bude titul Breakdown, ktorý vyšiel ešte pre prvý Xbox. V koži Derricka Colea, ktorý trpí amnéziou, bude nutné ujsť z tajomného laboratória a popri tom objavovať a využívať nadprirodzené schopnosti, ktorými Derrick oplýva. Tento menej známy, no medzi hráčmi adorovaný titul bude dostupný od 16. januára, takže ak ste ho doposiaľ nehrali, budete si môcť vďaka spätnej kompatibilite doplniť herné “vzdelanie”.

Zdroj: Xbox Wire

Komentuj!