Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred nedávnom sme vás informovali o kultovej stratégii Total Annihilation, ponúkanej internetovým obchodom GOG.com. Aktuálne nám tento portál ponúka ďalšiu, tentoraz novodobú klasiku, Hitman: Absolution, po obmedzený čas, úplne zdarma.

O sérii Hitman určite drvivá väčšina z vás minimálne čo-to počula a preto ju netreba bližšie predstavovať. Slávneho holohlavého nájomného vraha sme mali prvýkrát možnosť spoznať už koncom roku 2000 v titule Hitman: Codename 47 a neskôr v hráčmi azda najobľúbenejšom diely série: Hitman 2: Silent Assasin.

V poradí piaty diel Absolution z roku 2012 však narozdiel od predchádzajúcich priniesol okrem výrazne vylepšenej umelej inteligencie aj (pre niekoho možno zjednodušujúci) systém inštinkt. Ten hráčovi umožňuje zvýrazniť interaktívne objekty a zároveň ponúka rady, ako prejsť hru čo “najčistejšie”. V čom sa tento kúsok nelíši od predchádzajúcich častí je príbeh plný spiknutí, dôraz na stealth postup a teda plne zachováva tradičné propriety tejto unikátnej série.

Ak ste teda tento počin nemali možnosť si dosiaľ ani len vyskúšať, teraz je tá správna chvíľa. Titul môžete získať na tomto odkaze a samotná ponuka skončí o necelé dva dni.

Komentuj!