Register

A password will be e-mailed to you.

Opäť vám po krátkom čase do pozornosti akciu v súvislosti s internetovým obchodom Humble Bundle. Tentokrát vás však neupozorňujeme na balíček najrozmanitejších, pozoruhodných hier, ale na samostatný titul uvoľnený zdarma. Konkrétne ide o plošinkovú adventúru Snake Pass.

V Snake Pass sa zhostíte role hada Noodla, sprevádzaného vtáčikom Doodlom. V ich domove menom Haven Tor niekto zničil magické brány, umožňujúce cestovanie medzi jednotlivými sekciami Haven Tor. Počin tvorí pätnásť úrovní, každá z nich v závere obsahuje kúzelné kamene, prostredníctvom ktorých sa dajú odomknúť vyššie spomenuté magické brány. Každá úroveň okrem kúzelných kameňov obsahuje nepovinné predmety, zväčša ukryté na ťažko dostupných miestach.

Tento kúsok vyšiel v roku 2017, vytvorený ho štúdiom Sumo Digital. Cieľom tvorcov bolo navodiť starším hráčom nostalgickú atmosféru klasických hardcore 90s plošinoviek a zároveň mladším hráčom sprostredkovať ich mechaniky. Či sa im to podarilo, sa môžete presvedčiť sami a titul získať na tomto odkaze. Avšak neotáľajte, na aktiváciu máte už len necelé dva dni.

Komentuj!