Register

A password will be e-mailed to you.

Máte chuť na kvalitné MMORPG, ale World of Warcraft a Final Fantasy XIV sa vám už prejedajú? V tom prípade pre vás máme výborný typ na žánrového adepta s názvom Black Desert Online, ktorý bez problémov ukojí váš dopyt po podobných hrách, navyše za jeho vyskúšanie nedáte ani cent, keďže ho môžete v rámci atraktívnej ponuky získať úplne zdarma. 

V prípade, že už máte skúsenosti s MMO hrami, viete, čo od Black Desert očakávať. Masívny svet s množstvom questov, postáv, obchodov, ale i nebezpečenstiev, s ktorými sa musíte na cestách vysporiadať. Autori zo štúdia Pearl Abyss vám ponúkajú početné triedy, za ktoré môžete hrať, takže si vyskúšate takmer všetko od radového rytier, cez mága, samuraja, lukostrelca alebo krutého bojovníka, pričom je zrejmé, že si vlastnú postavu neustále upravujete, keďže jej pridávate nové vybavenie, brnenia, meče, katany, dýky, štíty a ďalšie podobné súčasti povinnej výstroje. Osamote alebo v sprievode ďalších hráčov podnikáte dobrodružstvá, dobývate nebezpečné územia a snažíte sa získať z prítomného sveta, čo možno najviac.

Už dobové recenzie tvrdili, že ide o kvalitný žánrový počin, ktorý v roku 2016 (keď pôvodne vyšiel) trpel absenciou plnohodnotného endgame obsahu, avšak to sa postupne zlepšilo a v súčasnosti vám Black Desert vydrží desiatky a desiatky hodín, ktoré dokážu vyprodukovať nespočetné množstvo zapamätateľných dobrodružstiev. Navyše je hra vizuálne príťažlivá a po súbojovej stránke nepôsobí staticky, skôr sa snaží o vykreslenie obrovského chaosu davovými akčnými sekvenciami, v ktorých likvidujete jedno monštrum, respektíve protivníka, za druhým.

V súčasnosti sa autori môžu pýšiť tým, že v januári tohto roku mali tridsať miliónov hráčov, čo je teda naozaj slušné číslo, za ktoré by sa nemuselo hanbiť ani väčšie vývojárske štúdio. A práve tento herný projekt môžete momentálne získať, konkrétne prostredníctvom dobre známeho Steamu. Pravdepodobne v snahe získať ešte väčšie množstvo hráčov sa vývojári rozhodli vytvoriť limitovanú ponuku, vďaka ktorej je Black Desert dostupné úplne bezplatne. V prípade, že by ste si ho radi aktivovali, učiníte tak prostredníctvom tohto linku, ktorý vás automaticky presmeruje na stránku obľúbeného digitálneho distribútora.

Neotáľajte dlho, keďže ponuka bude aktuálna výhradne do zajtrajšieho dňa, konkrétne vyprší o šestnástej hodine večernej a následne si za toto MMORPG zaplatíte 9,99 €. Ak by ste si chceli obohatiť zážitok z hry prídavnými balíčkami, tie sa dočkali 60% zľavy a jeden z nich bude váš za 11,99 € a druhý za 19,99 €.

Komentuj!