Register

A password will be e-mailed to you.

S prichádzajúcou expanziou titulu Hearthstone Blizzard konečne oživil aj zoznam režimov, ktoré hra ponúka. Turnaj to zatiaľ stále nie je, no mód Battlegrounds sa javí rozhodne zaujímavo.

Nový patch Hearthstone s číslovkou 15.6.2, opravuje obrovské množstvo chýb. Štúdiu Blizzard sa totiž podarilo hru v predošlom patchi rozbiť a nefungovali ani základné veci ako napríklad “Squelch” protivníka. Tieto chyby však nová záplata, našťastie, opravila. No súčasne priniesla aj zaujímavý mód s názvom Battlegrounds, ktorý je zatiaľ v bete, no vyskúšať si ho môžu všetci.

Mód nápadne pripomína populárne Battle Royale, avšak v kartovom prevedení. Do hry sa postavíte spolu so 7 ďalšími hráčmi. Vyberiete si hrdinu, ktorý je špeciálny pre tento režim a následne nakupujete minionov u barmana.  Tých potom postavíte proti jednému hráčovi a to postupne v poradí. Na základe jednoduchých pravidiel následne prebieha samotný boj. Tento režim sa každopádne vyznačuje aj novými minionmi, ktorých nenájdete nikde inde. Zaujímavý je aj rebríček a celkovo mód stojí za vyskúšanie.

Blizzard už dlhšie sľubuje režim turnaja, ten však stále neprichádza. No zdá sa, že nespí na vavrínoch a Hearthstone sa snaží všemožne udržiavať v kondícii. Aktuálny patch totiž rozhodne vdýchol hre nový život.

Komentuj!