Register

A password will be e-mailed to you.

Zhruba pred rokom sme vám priniesli informáciu o tom, že spoločnosť Sony Interactive Entertainment predstavila kolekciu hier s názvom PlayStation Hits. Tá hráčom priniesla skvelé a populárne hry za výhodnejšiu cenu. A už o niekoľko dní sa táto ponuka opäť rozrastie, tento raz hneď o tri skvelé exkluzivity. To však nie je všetko.

V prvom rade tu máme dátum, kedy tieto hry oficiálne rozšíria ponuku PlayStation Hits. Stane sa tak 4. októbra, čiže už tento piatok. A na aké hry sa možno tešiť? Predovšetkým je to vynikajúci God of War, a teda jedna z najlepších hier pre PlayStation 4 a aj tejto konzolovej generácie celkovo. Ďalej sa do ponuky dostane Uncharted: The Lost Legacy, a teda zatiaľ posledný príspevok do tejto mimoriadne populárnej série. Že taktiež ide o skvelý počin sa možno presvedčiť napríklad vďaka našej recenzii, z ktorej si hra odniesla veľmi pekné hodnotenie. Trojicu exkluzivít uzatvára Gran Turismo Sport, ktoré patrí k najlepším pretekárskym hrám na PlayStation 4 a aj zhruba 2 roky po vydaní sa o hru autori príkladne starajú a rozširujú ju novým obsahom.

🎮 Osláv víkend novými hrami! Do siene slávy PS Hits vstúpili tituly God of War, Gran Turismo Sport, Uncharted: The Lost Legacy a ďalšie! Tu spomínané hry majú naviac české titulky a počasie na víkend vyzerá tiež sl’ubne. 🌧️ 🤣 #playstationsk #ps4sk #pshits

182 Likes, 1 Comments – PlayStationSK (@playstation_sk) on Instagram: “🎮 Osláv víkend novými hrami! Do siene slávy PS Hits vstúpili tituly God of War, Gran Turismo Sport,…”

Okrem týchto hier sa do ponuky PlayStation Hits dostanú aj hry ako Doom, Fallout 4, či Wolfenstein: The New Order. Po novom tak bude v ponuke PlayStation Hits k dispozícii viac ako 40 hier, čo už je celkom slušný výber.

Zdroj: PlayStation.Blog, tlačová správa

Komentuj!