Register

A password will be e-mailed to you.

Nie je to tak dávno, kedy sme sa dozvedeli zaujímavé leaky o pripravovanom titule Grand Theft Auto VI. A po kratšom čase sa na internete objavili ďalšie neoficiálne informácie.

Tie nám naznačujú, že dej Grand Theft Auto VI sa začne odvíjať v roku 1978, v Liberty City, kde sa vžijete do roly hispánca, ktorý je synom ženy z Južnej Ameriky. Na začiatku budete predávať ľahké drogy, hlavná postava však bude chcieť viac a z Liberty City sa postupne presunie do Vice City, kde dostane pod kontrolu aj niekoľkých ľudí z kartelu. Ocitne sa aj vo väzení, v ktorom nadviaže množstvo kontaktov a postupne zistí, že kartel sa rozdelil na tri časti – mexický, juhoamerický a miestny. Podobne, ako tomu bolo aj v Grand Theft Auto: San Andreas, aj v Grand Theft Auto VI si budete môcť upraviť postavu podľa vlastných predstáv a tak sa o ňu viac-menej starať. Chýbať nebudú ani agenti FIB (Federal Investigation Bureau) a hra má byť údajne ešte o niečo realistickejšia ako boli jej predchodcovia. Havným antagonistom má byť osoba nazvaná The Mexican, s ktorým neskôr nadviažete kontakt.

Cesty na rozvážanie drog si budete plánovať sami, či už si zvolíte leteckú prepravu, prepravu po vozovkách alebo pomocou plavidiel. Všetko bude výhradne na vás. Grand Theft Auto VI nebude mať len jeden koniec, ale hneď viacero. Chýbať nebude ani možnosť hrať online, pričom samozrejmosťou by mali byť už z minulého dielu populárne heisty. Hra ponúkne rozľahlú mapu rozdelenú na niekoľko častí. Medzi menšie mestá bude patriť určitá časť z Mexika a People’s Republic of del Castro ako fiktívna časť Kuby. Medzi veľké mestá bude patriť Liberty City, Vice City, Republic of Castellano, čo bude predobraz Bolívie a Kolumbie. Chýbať nebude ani Brazília, konkrétne jej fiktívne mesto Rio De Neve. Grand Theft Auto VI by malo vyjsť na PC a novú generáciu konzol.

Komentuj!