Register

A password will be e-mailed to you.

Séria Grand Theft Auto je svetovým fenoménom a pozná ju snáď každý, vratane tých, čo hry príliš často nehrávajú. O tom, že Grand Theft Auto VI je vo vývoji, sa hovorí už dlhší čas a teraz sa na internete objavili ďalšie zaujímavé informácie.

Grand Theft Auto VI (aktuálne pod kódovým ménom Project America) je údajne v produkcii už od roku 2012, aj keď skutočný vývoj mal začať až v roku 2015. Aj tentokrát na ňom bude pracovať Rockstar Games so svojimi ďalšími svetovými pobočkami a má sa jednať o naozaj masívny svet. V samotnej hre sa tentoraz zhostíme iba jednej postavy, konkrétne muža menom Ricardo. Ten má obchodovať s drogami, pričom dej titulu sa má odohrávať v 70 až 80 rokoch. Narozdiel od Grand Theft Auto V tu však nebude iba jedno mesto. Vyzerá to tak, že sa pozrieme nielen do slnečného Vice City, no i do fiktívnej verzie Rio De Janeira. Súčasne to vyzerá tak, že navštívime aj Liberty City, ktoré však bude, pravdepodobne, súčasťou nejakej misie. Niečo podobné by sa malo týkať aj Kuby.

Toto všetko je len zlomok toho, čo sa aktuálne vyrojilo na margo Grand Theft Auto VI, no na tomto mieste treba dodať, že nejde o informácie z oficiálneho zdroja. Ak chcete zistiť viac, musíte zamieriť na tento odkaz. Rockstar Games sa zatiaľ k ničomu nevyjadrili a v tejto chvíli je isté azda len to, že Grand Theft Auto VI vyjde najskôr na PlayStation 5, respektíve nový Xbox Scarlet.

Komentuj!