Register

A password will be e-mailed to you.

Prázdniny sa nám preklopili do druhej polovice. Počas júla sme núdzu o zaujímavé tituly nemali, i keď nie všetky očakávané hry dokázali na 100% naplniť očakávania. Poďme si však priblížiť hry, na ktoré sa možno tešiť počas augusta.

V júli sa medzi hráčmi bezpochyby najviac skloňoval Wolfenstein. Dostali sme totiž rovno dvojitú nádielku v podobe Wolfenstein: Youngblood a VR titulu Wolfenstein: Cyberpilot. Hoci ani jedna z hier v recenziách nehviezdila, no ak máte radi zabíjanie nacistických nepriateľov, potom ste si pravdepodobne tieto počiny užili. Youngblood sme podrobili aj recenzii, takže ak ste ju ešte nečítali, môžete do nej zamieriť skrz tento odkaz.

Prejdime však už na aktuálny mesiac, ktorý sa naplno predvedie až v svojom závere. Niektoré tituly síce vyjdu až skôr, no tie najočakávanejšie hry obdržíme až počas posledného týždňa. Režisér Prince of Persia: The Sands of Time, či prvých dvoch dielov Assassin’s Creed nám ukáže, ako mohol vyzerať život na našej planéte vo veľmi vzdialenej minulosti. Fíni zo štúdia Remedy sa pokúsia napraviť si reputáciu po Quantum Break a nadviazať tak na slávu z čias hier Max Payne, či Alan Wake.

Následne sa nás pokúsia vydesiť rovno dva tituly, pričom prvý bude na motívy filmu, ktorý zviditeľnil takzvané found-footage horory. Druhá hra pre zmenu bude zaujímať predovšetkým fanúšikov PlayStation 4 exkluzivity Until Dawn, no Supermassive Games tento raz prinesú vďaka spolupráci s Bandai Namco Entertainment svoj najnovší počin aj na PC a Xbox One. To samozrejme nebude všetko, no viac už povie naše video.

Komentuj!