Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Supermassive Games aktuálne pracuje na Little Nightmares 3, ale sľúbili aj pokračovanie svojej známej hororovej série The Dark Pictures Anthology. Síce sa neobjavujú žiadne priame správy o tom, že by niečo nemalo byť s touto sériou a týmito titulmi v poriadku a malo by im hroziť zrušenie, ale je však je nesporné že nad celým štúdiom sa sťahujú hrozivé mračná.

Podnikáme reorganizáciu, ktorá sa dotkne niektorých zamestnancov,” upozornilo štúdio Supermassive Games na sociálnych sieťach a oznámilo, že otvorilo konzultačné obdobie podľa britských zákonov. To predchádza prepúšťaniu. Jason Schreier z agentúry Bloomberg zistil, že o prácu by mala prísť takmer tretina zamestnancov. To predstavuje približne 90 ľudí.

Nie je žiadnym tajomstvom, že herný priemysel v súčasnosti čelí značným výzvam, a my voči tomu, žiaľ, nie sme imúnni,” uviedlo ďalej štúdio. “Toto rozhodnutie sme neprijali na ľahkú váhu a vynaložili sme veľké úsilie, aby sme sa tomuto výsledku vyhli,” K celej situácii ešte štúdio dodalo:: “Sme odhodlaní zamerať naše úsilie na naše hlavné silné stránky a pripravované tituly, aby sme zabezpečili trvalú udržateľnosť spoločnosti.”

Komentuj!