Register

A password will be e-mailed to you.

Poliak Andrzej Sapkowski v roku 1986 ani len netušil, akú popularitu mu neskôr prinesie svet, ktorý po prvý raz čitateľom predstavil za pomoci krátkej poviedky Wiedźmin. Tá pôvodne vyšla v magazíne Fantastyka ako príspevok do súťaže, kde nakoniec skončil príbeh na treťom mieste. To však bol iba začiatok.

Knižná séria o Geraltovi z Rivie si síce za ostatné roky našla početnú základňu fanúšikov, avšak až videoherné spracovanie od CD Projekt RED rozpútalo to pravé “šialenstvo”. Na tom ostatne profitoval aj zmienený autor, ktorý sa s CD Projekt RED súdil o nemalé peniaze kvôli právam. Ak ste však fanúšikmi, určite túto tému teraz nie je nutné bližšie rozoberať.

Z pohľadu tejto novinky je omnoho dôležitejšie seriálové spracovanie, ktoré Netflix prinesie už tento rok. V úlohe Geralta sa predstaví Henry “Superman” Cavill, čo fanúšikovia hier znášali pomerne ťažko, avšak netreba súdiť popredu, keďže Cavill napríklad v Mission: Impossible – Fallout ukázal, že s ním treba počítať. Ku Cavillovi sa pripojí Anya Chalotra v úlohe čarodejnice Yennefer a Freya Allan ako princezná Ciri. Samozrejme, obsadenie bude obsiahlejšie, avšak prvé oficiálne promo zábery sa zameriavajú na túto ústrednú trojicu postáv. Ako seriál nakoniec dopadne uvidíme neskôr, no nové fotky vyzerajú omnoho lepšie než prvé obrázky, ktoré sa objavili dávnejšie. Dosť však rečí, poďme na samotné fotky.

Aby toho nebolo úplne málo, Henry Cavill na svojom Instagram účte zverejnil aj záber, kde je Geralt v jeho podaní lepšie vidieť spredu, takže si možno lepšie prezrieť, ako sa tvorcom podarilo spracovať kostým hlavnej postavy.

Geralt #TheWitcher @Netflix @WitcherNetflix

Zdroje: Polygon, Instagram – Henry Cavill

Komentuj!