Register

A password will be e-mailed to you.

Apex legends vystrelil z čista jasna na hernú oblohu a vydobil si pozornosť mnohých hráčov. Chvíľu lámal rôzne rekordy, no neskôr ošiaľ opadol a to aj vďaka strohému obsahu. Vynahradiť to má druhá sezóna.

Zdá sa, že druhá sezóna Apex Legends predsa len prinesie sľúbený nový obsah. Avizovaný patch má mať veľkosť až 16 GB. K doterajšiemu obsahu sa pridá hlavne nová postava menom Wattson (dostupný za 750 apex coins alebo 12000 tokenov). Ide o vedátorku, ktorá zaujme skôr defenzívnu úlohu a jej špeciálnou schopnosťou je rozostavanie laserových bariér. Jej ultimátna schopnosť potom zruší všetky rakety a granáty a doplní hrdinke štíty. Respawn tak reaguje na metu, a chce vyvážiť agresívne legendy.

Kartami zamiešajú samozrejme Leviatani, ktorí sa dostali do Kings Canyon. Tí zrejme ovplyvnia nielen to ako sa bude mapa hrať, ale aj jej celkové vyznenie a podobu. Pribudne aj nová munícia a vylepšenia, ktoré poslúžia v rôznych situáciách. Perličkou je potom nová airdrop zbraň L-STAR EMG.

Zmenou prejde aj Ranked hranie. Progres sa hráčom rozdelí na 6 úrovní – od bronzovej až po Apex Predator. Pomyselne sa tak rozdelí súpiska hráčov podľa ich herných schopností. Samozrejme, pri prechode medzi jednotlivými tiermi dostanete odmeny. Zaujímavosťou je zabanovanie približne 770 tisíc cheaterov. Na veľké naliehanie hráčov tak pribudlo nahlasovanie podozrivých hráčov. Respawn sa skrátka dušuje, že žiadne podvádzanie sa z ich strany nebude tolerovať. Udreli nielen na samotných hráčov, ale aj na približne 4000 predajných stránok s cheatmi.

Patch samozrejme prinesie aj kopec balancingu a menších úprav, ktoré nájdete spísané na Reddite. Respawn Entertainment, samozrejme, upraví aj hernú stabilitu a povenuje sa i optimalizácii. Niektoré bugy budú opravené, hlavne čo sa týka správania zbraní. Miernou úpravou prejde aj uzatvárací kruh.  Jednou z najzaujímavejších noviniek je každopádne pridanie štatistík a na novej stránke si nájdete na detailné čísla vášho snaženia, ktoré budú rozdelené aj podľa sezón. EA dáva do pozornosti i prehlásenie o frekvencií updatov. Tie by mali byť menej časté, no o to väčšie a s väčším dopadom na samotnú hru.

Komentuj!