Register

A password will be e-mailed to you.

Vydavateľstvo Paradox Interactive je známe takmer výhradne iba strategickými hrami. Nemohlo nás teda prekvapiť, keď sa ujalo vývojárskeho štúdia Triumph Studios, pracujúcom na ďalšom pokračovaní legendárnej série ťahových stratégii Age of Wonders, tentoraz s podtitulom Planetfall. Na tohtoročnom E3 konečne tvorcovia zverejnili aj zábery priamo z hrania.

Fakt, že známa stratégia Age of Wonders výrazne mení prostredie z tradičného fantasy štýlu na sci-fi, vieme už vyše roka. Tvorcovia však ubezpečujú fanúšikov tejto série, že aj keď prišlo k radikálnemu posunu od žánru fantasy, pôvodný herný štýl má zostať takmer úplne zachovaný. Age of Wonders: Planetfall ponúkne šesť frakcií a každá z nich poskytne unikátny strategický prístup k hraniu. Niektoré frakcie sú tak napríklad zamerané na technologickú prevahu, niektoré sú špecializované na boj, ale bude prítomná aj frakcia využívajúca dinosaury alebo silu prírody. Mapa má byť náhodne generovaná, takže každé ďalšie hranie bude iné, než to predchádzajúce.

V novom minútovom videu s E3 je vidieť viacero gameplay záberov a aj dátum vydania, ktorý je určený na 6. august 2019. Age of Wonders: Planetfall vyjde na platformách XboxOne, PlayStation 4 a PC, pričom bude dostupný aj na Steame a GOGu.

Komentuj!