Register

A password will be e-mailed to you.

Posledný mesiac školského roka 2018/2019 je tu, takže pre školopovinných hráčov začne pravdepodobne veľmi náročné obdobie, veď ešte bude treba opraviť známky na vysvedčení, no nie? Pre nás ostatných to znamená, že nás čaká najväčšia herná výstava E3, no to, samozrejme, nebráni tomu, aby vychádzali nové a očakávané hry. Ktoré sme vybrali za tie najzaujímavejšie?

Určite vám nie je nutné písať o tom, že najviac pozornosti na seba strhne Crash Team Racing Nitro-Fueled, keďže o vznik tohto titulu fanúšikovia prosili veľmi dlho. A keby aj nie, je to predsa Crash Bandicoot. Okrem toho však vyjdu aj ďalšie zaujímavé hry a ako už býva zvykom, spokojní by mali byť priaznivci takmer každého žánru.

Čaká nás totiž nielen kartingové pretekanie, ale aj drsná japonská detektívka, horor inšpirovaný poviedkami H.P. Lovecrafta, či sympatický španielsky počin, ktorý sa pokúsi o hráčsku priazeň zabojovať už dnes. Zabudnúť nemožno ani na vydanie duchovného nástupcu legendárnej Castlevanie s podtitulom Symphony of the Night, prvý PC port hry od štúdia Quantic Dream, nový ročník F1, či nové dobrodružstvo fúzatého talianskeho inštalatéra i s jeho bratom. Tento mesiac toho teda ešte bude pomerne dosť, no budúci mesiac to už tak ružové nebude. O tom si však povieme až nabudúce.

Komentuj!