Register

A password will be e-mailed to you.

Call of Duty je, či už túto sériu milujete alebo nenávidíte, silná značka a tak skoro nezanikne. Activision vydáva hry s týmto názvom na ročnej, či dvojročnej báze a tak nie je prekvapením, že sa chystá odhalenie nového prírastku.

Activision pred časom sľubilo odhalenie nového prírastku do série Call of Duty. Ten mal byť predstavený do konca júna 2019, no vyzerá to tak, že sa dočkáme ešte pred jeho začiatkom. Mnoho indícií naznačuje, že sa vrátime ku kapitánovi Priceovi, a podsérii Modern Warfare. Otazne však ostáva, či pôjde o reboot značky, alebo nový diel. Domnienky o ďalšom dieli Modern Warfare každopádne podporili aj uniknuté informácie na kanáli YouTube a potvrdil ich aj Robert Bowling, komunitný manažér, ktorý vo svojom poste s tričkom Modern Warfare 3 digitálne vymazal číslicu 3.

Activision teda opať poverili vývojom štúdio Infinity Ward a tí nám tak pripravia nám nový diel. Modern Warfare bol po druhej svetovej vojne a prapôvodných originálnych dieloch prijatý veľmi dobre prijatý nielen kritikmi, ale aj hernou obcou. Všetkých iste bude zaujímať ako dopadne nový prírastok, pretože americká verejnosť ma stále v pamäti jednu z prvých misií Modern Warfare 2 a teda masaker na letisku. Po nedávnych streľbách na školách je streľba po civilistoch stále rezonujúcou témou a Activision by to mohol využiť. Ako to dopadne, zistíme, pravdepodobne, už dnes.

Komentuj!