Register

A password will be e-mailed to you.

O tom, že štúdio Square Enix, tvorcovia populárnej série Final Fantasy, pracujú na počine zasadenom do sveta Avengers sme sa dozvedeli ešte v roku 2017 prostredníctvom nič nehovoriaceho teaser traileru. Odvtedy sa po projekte zľahla zem a väčšina z nás ho považovala za mŕtvy. Táto domnienka však bola vyvrátená poslednou správou, nakoľko sa projekt Avengers predstaví v plnej paráde na tohtoročnej E3 konferencii spoločnosti Square Enix. 

Správa prišla priamo z Twitter účtu notoricky známej spoločnosti. Tá celkom neočakávané potvrdila, že sa herní Avengers dočkajú celosvetového predstavenia, pričom hra bola, pravdepodobne, celú tu dobu vo vývoji. Takže môžeme očakávať predstavenie prostredníctvom gameplay videa a snáď i dátum vydania. Štúdio si na takéto oznámenie vybralo naozaj príhodnú dobu, keďže vďaka snímke Endgame, ktorá ukončuje desaťročie budujúci sa filmový príbeh, si získal Marvel pozornosť azda ako nikdy predtým.

Podoba hry je momentálne veľmi otázna. K podobne ladenému projektu by sa však hodil akýsi otvorený svet, kde by sme mohli ovládať i viacero hrdinov. O kvalitách počinu by sme nemali pochybovať, nakoľko Square Enix síce v poslednej dobe niekoľkokrát šliaplo vedľa, no v prípade, že titul vyvíjajú sami, väčšinou ide o vydarený titul. Dôkazom toho je napríklad i posledné Final Fantasy XV alebo Kingdom Hearts III. Tak, či onak žánrovo by malo ísť primárne o akčnú záležitosť a minimálne súbojový systém by mal, vzhľadom na minulosť autorov, vyzerať a fungovať výborne. Namiesto zabiehania do prehnaných špekulácii si však radšej počkáme do 10. júna 2019, kedy prebehne celá konferencia.

Komentuj!