Register

A password will be e-mailed to you.

Epic Game Store pravidelne rozdáva hry zadarmo. Donedávna bola možnosť získať bezplatne titul Slime Rancher, avšak jeho čas už uplynul, a tak tu máme ďalší titul. O čo presne ide?

Tento raz je k dispozícii thrillerová adventúra Oxenfree, ktorej rozhodne nie sú cudzie ani mysteriózne prvky. Prvotina od Night School Studio si v čase vydania podmanila ako kritikov, tak i samotných hráčov, o čom svedčia skvelé hodnotenia, nech už pozriete kdekoľvek. V hre sa zhostíte úlohy dievčaťa menom Alex, ktoré s bratom a kamarátmi nechtiac vypustia do sveta paranormálnu silu. Vašou úlohou bude zastaviť hrozbu, ktorú ste vypustili do sveta. Nečakajte však nejaký plytký titul, hra má naozaj skvelé monológy či dialógy a príbeh plný zvratov, ktorý bol dokonca nominovaný v kategórii najlepší príbeh na The Game Awards 2016. Dôležité budú i vaše rozhodnutia, ktoré naozaj ovplyvňujú vývoj príbehu, a tak máte skutočnosť možnosť ovplyvniť, ako sa hra bude meniť.

Ak ste tento počin ešte náhodou nehrali, tak teraz máte ideálnu možnosť zmeniť to, nakoľko si hru Oxenfree od Night School Studio môžete zadarmo pridať do svojej hernej knižnice v Epic Game Store, ktorý nájdete na tomto odkaze. Času máte pomerne dosť, nakoľko hra bude zadarmo až do 4. apríla, no načo zbytočne čakať, všakže?

Zdroj: Epic Games Store

Komentuj!