Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál GOG.com je už známy svojim tradičným uvoľňovaním rôznych hier zdarma. A ani tento rok to zrejme nebude inak, kedže už teraz v januári uvoľnil dočasne zdarma pozoruhodný titul DISTRAINT: Deluxe Edition.

DISTRAINT je psychologicko-hororová 2D adventúra od fínskeho vývojára Jessa Makkona, ktorý sa v minulosti predstavil hrou Silence of the Sleep. V DISTRAINTE sa ujmete role muža menom Price, ktorý si zarába na živobytie ako exekútorský agent. Popritom však zažíva hromadu výčitiek, ktoré sa mu hrnú do hlavy kvôli jeho práci. Price si počas svojho života narobil mnoho nepriateľov a získal povesť bezohľadného človeka, ktorý kvôli svojej exekútorskej činnosti zvrátil mnoho rodín a životov. Preto sa nedá diviť tomu, že množstvo ľudí ním opovrhuje a sám si dokonca začne uvedomovať negatívne dôsledky svojej práce. Vďaka tomu začne sám seba nenávidieť a rozhodne sa to zmeniť. Avšak ako aj sám zistí, na to je už príliš neskoro…

Pokiaľ máte o tento titul záujem, získate ho zdarma na tomto odkaze, pričom musíte brať na vedomie, že akcia trvá len do piatku večera. Na záver by sme ešte radi pripomenuli, že spolu s DISTRAINTOM aktuálne GOG ponúka v rámci HOT SALE aj zľavy na rôzne zaujímavé hry. Za všetky spomenieme napríklad: Witcher III: Wild Hunt GOTY edíciu za 14,99 € (70% zľava), Pillars of Eternity: Deadfire za 30,39 € (40% zľava), českú hru Kingdom Come: Deliverance za 25,09 € (50% zľava), či kultové post-apo FPS S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl za 5,29 € (70% zľava)

Komentuj!