Register

A password will be e-mailed to you.

Kvalitných stealth hier sa v poslednej dobe nevyskytuje príliš mnoho. Samozrejme, prvky zakrádania sa a tichého postupu vpred dnes možno nájsť v takmer každej hre, avšak čistokrvné tituly z tohto žánru sú jednoducho na ústupe. Séria Hitman sa však, našťastie, neustále drží pri živote a robí radosť priaznivcom tohto typu hier. A pokiaľ medzi nich patríte, možno bude najnovší Hitman 2 robiť radosť práve i vám.

Ako iste viete, známy zabijak s čiarovým kódom na zátylku, inak prezývaný aj ako Agent 47, sa počas novembra 2018 vypravil na svoje ďalšie dobrodružstvo v titule Hitman 2. A hoci je pravdou, že oproti svojmu predchodcovi najnovší Hitman neponúkol príliš mnoho noviniek, kvalitu v sebe tento počin jednoducho má. Ostatne, svedčí o tom i naša recenzia, kde si hra vyslúžila naozaj pekné hodnotenie.

Vďaka spoločnosti Cenega Czech pre vás máme spomínaný titul Hitman 2 vo verziách pre konzoly PlayStation 4 a Xbox One. Potešiť sa tak budú môcť hneď dvaja z vás. Poďme teda na to.

Čo urobiť pre zapojenie sa do súťaže?

Pre zaradenie do zlosovania je potrebné dať verejne zdieľať status na našej FB stránke odkazujúci na súťaž (aby sme ho pri kontrole videli), taktiež dať na súťažný status like a do komentára napísať “súťažím o PS4 / Xbox verziu (podľa preferencie).
Pre tých z vás, čo nemajú konto na Facebooku sme pripravili nižšie priložený formulár, v ktorom budeme chcieť zodpovedať veľmi jednoduchú otázku.

Je to skutočne jednoduché, takže sa neváhajte zapojiť, môžete získať tento titul takmer bez námahy.

Termín trvania súťaže:

Súťaž potrvá v termíne od 23.januára 2019 do 27. januára 2019 (vrátane), 23:59 hod.. Meno výhercov zverejníme v nasledovných dňoch.

Dodatočné informácie:

Organizátor súťaže:
Redakcia SomHráč.sk

Podmienky súťaže:
Zo súťaže sú vylúčení členovia redakcie SomHráč.sk. Pre zaradenie do zlosovania je potrebné splniť podmienky uvedené vyššie. Súťažiaci, ktorí splnia podmienky, budú v databáze zoradení vzostupne, pričom každému bude pridelené unikátne číslo od 1 po X, kde X predstavuje celkový počet súťažiacich, ktorí postúpili do zlosovania. Výherca bude vylosovaný na základe náhodne vygenerovaného čísla skrz server random.org.

Zapojením sa do súťaže súhlasíte so spracovaním osobných údajov – meno, priezvisko a e-mail za účelom žrebovania, vyhlásenia výsledkov a následného kontaktovania výhercu po dobu trvania súťaže.

Výhru nie je možné vymáhať súdnou cestou.

Ak sa nám nepodarí s výhercom skontaktovať do 3 dní od oznámenia výhercov, pristúpime k vylosovaniu náhradníka / náhradníkov.

Komentuj!