Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft už stihol predstaviť svoju novoročnú nádielku hier určených pre členov Xbox Live Gold a po ňom prichádza na rad už tradične Sony. Čo čaká a neminie majiteľov služby PlayStation Plus v priebehu januára 2019?

V prvom titule určenom pre PlayStation 4 s názvom Steep od spoločnosti Ubisoft si hráči budú môcť vyskúšať adrenalínové športy na snehu a chopiť sa ako snowboardu tak aj lyží.  Majiteľov konzol PlayStation 4 neminie ani  netradičné sandboxové RPG Portal Knights, v ktorom sa budú snažiť nastoliť mier na ostrovoch prepojených rôznymi portálmi.

Na PlayStation 3 bude zase k dispozícii kolekcia s názvom Zone of the Enders HD Collection, pozostávajúca z akčných titulov Zone of the Enders a Zone of the Enders: The 2nd Runner. Na týchto hrách sa mimo iné podieľal aj slávny vývojár Hideo Kojima. Ďalšou zaujímavou hrou určenou na PlayStation 3 je hudobná záležitosť Amplitude, kde zasadnete do vesmírnej lode, s ktorou budete jazdiť po trati za sprievodu hudby.

Januárovú ponuku obohatí aj akčné RPG Fallen Legion: Flames of Rebellion, dostupné na PlayStation 4 a PlayStation Vita. Posledným titulom ponuky je arkádovo ladený Super Mutant Alien Assault, kde sa ponoríte do rolí ochrancov, chrániacich posledných žijúcich ľudí.

Komentuj!