Register

A password will be e-mailed to you.

Aktuálne máte šan cu získať ďalší zaujímavý titul zdarma. Tentoraz ide o kúsok s názvom Geneshift, o ktorom si viac povieme na nasledujúcich riadkoch.

V prípade Geneshift sa jedná o hru, ktorá spadá do v súčasnosti najpopulárnejšieho žánru, teda do Battle Royale. Hra je priamo a neskrývane inšpirovaná prvými dvomi dielmi série Grand Theft Auto. Celý počin vidíte z takzvaného top down pohľadu a vašou úlohou je pohybovať sa po veľkej mape, hľadať vozidlá, lepšie zbrane, no a v prípade, že dôjde na stret s protivníkom, rozdrviť ho na drobné kúsky krvavého mäsa ešte predtým, ako stihne zareagovať. Po smrti sa navyše môžete respawnovať ako zombie a skúsiť získať vybavenie pre nadchádzajúce kolo, prípadne zabiť nejakého hráča, čo vám umožní znova sa vydať do zbesilých a neľútostných bojov.

Geneshift dokonca obsahuje aj príbehovú kampaň, ktorá pripomína staršiu strieľačku Alien Shooter, prípadne Theseus – Return of the Hero, ktoré pochádzajú od autorov zo Sigma Team. To v praxi znamená, že na vás útočia obrovské hordy protivníkov a vy ich musíte zmasakrovať, pričom je dostupná aj kooperácia až pre štyroch hráčov. Bohužiaľ, táto kampaň je súčasťou kompletnej edície, za ktorú si však už musíte zaplatiť. Tento stiahnuteľný obsah môžete momentálne získať za 7,49 €. Samotný počin sa stále nachádza v Early Access, no teší sa veľmi dobrým hodnoteniam a hráčskym ohlasom. V prípade, že vás zaujal, môžete ho získať priamo prostredníctvom Steamu, no akcia platí len do zajtrajšieho dňa, konkrétnej 19:00 hodiny.

Komentuj!