Register

A password will be e-mailed to you.

Štúdio Rockstar Games už čoskoro vypustí do sveta svoj titul Red Dead Redemption 2, na ktorom pracovalo dlhých osem rokov. Ešte predtým ako hra oficiálne uzrie svetlo sveta, si ju však môžete vychutnať aj prostredníctvom týchto leaknutých záberov.

Red Dead Redemption 2 leaknutý záber trvá síce len niečo cez 20 sekúnd, avšak tých, ktorí hru dychtivo očakávajú, určite poteší aj táto krátka ukážka. Tá neobsahuje žiadny potenciálny spoiler, takže sa vôbec nemusíte báť toho, že by vám prípadne pokazila zážitok. Ak sa teda neviete dočkať a chcete vidieť, ako vyzerá Red Dead Redemption 2 v pohybe, neváhajte a kliknite na video nižšie. Samotná hra vychádza už 26. októbra 2018, a to na konzolách PlayStation 4 a Xbox One.

https://www.youtube.com/watch?v=pi_C4yFJj5M

Okrem toho sa na internete objavila aj časť mapy, ktorá bola údajne odhalená v rozmedzí dvadsiatich hodín hrania. Ani zďaleka sa teda nejedná o celú hernú mapu, ale iba jej preskúmanú časť. Zatiaľ to vyzerá tak, že bude fungovať na rovnakom princípe ako v predošlej hre štúdia, Grand Theft Auto V.

Komentuj!