Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnost Sony Interactive Entertainment (SIE) oznámila, že 26. – 28. októbra štartuje prvý licencovaný FIFA Pro turnaj v hre FIFA 19. Bude sa jednať o celoeurópske kolo Continental Cupu, ktorého vyvrcholením bude svetové finále.

Najzásadnejšou novinkou a informáciou pre domácu hernú scénu i obecnú verejnosť je tá, že Česko a Slovensko budú mať svojho zástupcu, reprezentanta, ktorý pôjde do Paríža pomerať svoje sily s európskou špičkou a zabojovať o prize pool v hodnote 50.000€ a hlavne o svetové finále!

Registrujte sa do online kvalifikácie MČR!

Reprezentant ČR a SR vzíde z víťaza turnaja MČR v konzolových hrách, ktorý sa tento rok uskutoční behom akcie Datart Expo, ktorá sa uskutoční v dňoch 19.-20. októbra v Brne. Finalisti tohto turnaja sa určia z online kvalifikácie, ktorá prebehne v dvoch kolách a to 9. a 14. októbra. Všetky podstatné informácie nutné pre registráciu nájdete na stránkach: https://www.playzone.cz/cs/playstation-continental-cup a iba víťaz vyzve európsku špičku v Paríži. Kvalifikácia i samotný turnaj MČR sa uskutočnia podľa pravidiel organizácie ESL.

Sme veľmi radi, že môžeme oznámiť túto jedinečnú novinku a očakávame masívnu účasť hráčov i verejnosti, nakoľko českí a slovenskí hráči ešte nikdy nemali možnosť vyzvať absolútnu európsku, respektíve svetovú špičku jednej z najpopulárnejších hier poslednej dekády.

Komentuj!