Register

A password will be e-mailed to you.

Assassins’s Creed Odyssey je tohtoročné pokračovanie Assassin’s Creed série, ktoré sa tentoraz presunulo z Egypta do starovekého Grécka. Prvé recenzie už sú vonku, takže sa môžeme pozrieť na jednotlivé hodnotenia.

Assassin’s Creed Odyssey je ďalším dielom, ktorý by mal výrazne zmeniť ďalšie smerovanie série. Autori totiž ešte viac zapracovali na RPG prvkoch a môžete sa tak tešiť na výber z viacerých dialógových možností, vetvenie vedľajších misií, ako aj na možnosť niekoľkých koncov príbehu.

Taktiež si môžete zvoliť pohlavie za ktoré budete hrať, alebo sa romanticky zbližovať s nehrateľnými postavami. Pribudne aj systém notoričnosti, ktorý bude brať ohľad na to či okrádate, alebo zabíjate nehrateľné postavy a v závislosti od toho na vás môžu byť vyslaní nájomní zabijaci. Celkovo je vidieť, že autori sa viac inšpirovali v hrách ako Mass Effect, alebo Middle-earth: Shadow of Mordor.

IGN – 92%

GameSpot – 80%

EGM – 85%

PressStart Australia – 90%

Gadgets360 – 90%

Eurogamer – 80%

Trusted Reviews – 80%

Critical Hit – 95%

Tom’s Guide – 75%

Game Informer – 82.5%

Podľa dostupných recenzií je Assassin’s Creed Odyssey skvelou záležitosťou, ktorá okrem grafiky vylepšuje aj mechaniky predošlých dielov série. Pokiaľ ju postavíte samostatne, tak jednoznačne žiari. Avšak popri tituloch ako Red Dead Redemption 2, Spider-Man, alebo Shadow of the Tomb Raider to bude mať predsa len o niečo ťažšie. Svojim spôsobom je to totiž iba ďalší diel z dlhoročnej série a nového zástupcu tu máme skoro každý rok. Aj napriek tomu je z neho údajne cítiť nový prístup a je radosť ho hrať.

 

Komentuj!