Register

A password will be e-mailed to you.

Tvorcovia výborne hodnoteného akčného survival titulu The Last of Us, ktorého príbeh je považovaný za jeden z najlepších vo videohernej histórii oslavujú päť rokov od vypuknutia nákazy, ktorú spôsobila huba Cordyceps. Vývojári z Naughty Dog každoročne od vzniku úspešného titulu oslavujú dvadsiaty šiesty september buď novou várkou tematického oblečenia, prípadne vyhlásením súťaže o veľmi atraktívne ceny, akými napríklad boli do detailov prepracované figúrky. Výnimkou nie je ani rok 2018. 

Tentokrát autori spustili predaj vinylového soundtracku s atraktívnym a unikátnym obalom, ktorý je dostupný k zakúpeniu za 35 dolárov, pričom vám bude zaslaný niekedy počas novembra tohto roku. Ďalšou novinkou uvedenou do predaja je ručne kreslený plagát, obsahujúci Joela hrajúceho na gitare. Opäť sa však jedná o predobjednávky a v prípade kúpy sa ho dočkáte až v januári 2019. Tiež bol spustený predaj tričiek, ktoré sa môžu popýšiť tetovaním Ellie, pravdepodobne hlavnej postavy druhého dielu The Last of Us Part II

Okrem toho bolo vytvorených niekoľko avatarov pre váš PlayStation 4 účet a tiež dynamické pozadie profilu, sprevádzané napínavou hudbou. Pokiaľ by ste si jedno zo zmienených radi aktivovali, môžete tak učiniť priamo prostredníctvom PlayStation Store. Mali by ste sa však poponáhľať, keďže budú tieto bonusy dostupné zdarma už iba dnes. Konkrétne do osemnástej hodiny večernej, pričom ich môžete získať priamo prostredníctvom PlayStation Store. Naughty Dog ďalej prišiel s novými pozadiami pre vaše mobilné, či počítačové zariadenia. Nezabudli ani na rôznorodé nálepky, ktoré môžete využívať v internetovej komunikácii. No a v prípade, že vás tento unikátny titul nejakým spôsobom minul, jeho remasterovaná verzia je aktuálne k zakúpeniu s 50% zľavou, takže za ňu zaplatíte len 9,99 eur. 

Komentuj!